Το πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό για τις δωρεές στον «Άλλο Άνθρωπο»: «Στον λογαριασμό μου μπήκαν 52.000€ – Πήγα, τα έβγαλα από την τράπεζα και τα έδωσα στον Πολυχρονόπουλο σε έναν φάκελο»

Polyxronopoulos 1

Το πρόσωπο πίσω από τον λογαριασμό για τις δωρεές στον «Άλλο Άνθρωπο» – Ελέγχεται κι εκείνος – Τι ισχυρίζεται ότι συμβαίνει.

Η αδελφή του γαμπρού του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου»: «Μίλησα με την αδελφή του Πολυχρονόπουλο – Μου είπε ότι δεν την ενδιαφέρει τι θα γίνει με τον αδελφό μου»

Η εκπομπή «T-live» έδειξε ένα απόσπασμα από τον guest ρόλο Πολυχρονόπουλου στις «Οικογενειακές Ιστορίες», από το μακρινό 2010. Το επεισόδιο αφορούσε τον εθισμό στον τζόγο ενός άνδρα, ο οποίος έπαιζε χιλιάδες ευρώ σε τυχερά παιχνίδια. Ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου έχει χάσει όλα τα χρήματά του στα τυχερά παιχνίδια και για να ρεφάρει τη ζημιά αποφασίζει να πουλήσει το αυτοκίνητο της γυναίκας του στον μηχανικό αυτοκινήτων, εν αγνοία της.

«Πω πω, χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε» ήταν η ατάκα του Πολυχρονόπουλου, που επέκρινε τον εθισμένο στον τζόγο σύζυγο.