Το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών δώρισε ο Κώστας Καζάκος

Κώστας Καζάκος - eviathema.gr

Ρίγη συγκίνησης προκάλεσε η μεγαλειώδης πράξη του Κώστα Καζάκου να προσφέρει το σώμα του στην Ιατρική σχολή Αθηνών και στην εκπαίδευση των φοιτητών.

Ο σπουδαίος ηθοποιός λίγο πριν φύγει από τη ζωή την Τρίτη σε ηλικία 87 ετών, πήρε την απόφαση να προσφέρει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή προκειμένου να εκπαιδευτούν οι φοιτητές στο μάθημα της Ανατομίας.

Η τελετή αποχαιρετισμού του μεγάλου ηθοποιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΚΕ, θα γίνει τη Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην έδρα του κόμματος, στον Περισσό.

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

«Στις 13 Σεπτεμβρίου 2022 ο Κώστας μας, ο Κώστας Καζάκος, έκανε την τελευταία μεγαλειώδη πράξη του, πριν υποκλιθεί για τελευταία φορά. Πρόσφερε το σώμα του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και τους φοιτητές για την εκπαίδευσή τους.

Η οικογένειά του και η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλούν όλους τους φίλους του, όλο τον κόσμο που τον αγάπησε για την προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό, στον άνθρωπο και τα ιδανικά του, στην αποχαιρετιστήρια τελετή, που οργανώνεται στο Αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 19.00».