Τραγωδία με δύο νεκρούς: Φορτηγό έπεσε σε γκρεμό

Κεφαλονιά Τραγωδία

Ανείπωτη τραγωδία το απομεσήμερο του Σαββάτου στην Κεφαλονιά, όπου φορτηγό που μετέφερε οικοδομικά υλικά και τσιμεντόλιθους, έπεσε στον γκρεμό, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό.

Το φορτηγό αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό 200 μέτρων στην περιοχή του Ασπρογέρακα Πόρου. Αποτέλεσμα της πτώσης, ήταν να βρουν τραγικό θάνατο  δύο άνθρωποι (ηλικίας περίπου 45 ετών και περίπου 25 ετών αντίστοιχα), και οι δύο από την Κεφαλονιά. Πρόκειται για τον  οδηγό και τον συνοδηγό του οχήματος.

fortigo kefalonia1

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία, καθώς και μέλη της ΕΟΔ Εκτάκτων Αναγκών Ελειού Πρόννων, ώστε να συνδράμουν στην ανάσυρση των δύο άτυχων παλικαριών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το φορτηγό, καθώς προχωρούσε στον χωματόδρομο, βρέθηκε μπροστά σε εμπόδιο από  κλαδιά. Ο οδηγός, για να τα αποφύγει, έστριψε προς το μέρος τους γκρεμού, αλλά σε εκείνο το σημείο το έδαφος υποχώρησε και το αυτοκίνητο έπεσε στην χαράδρα. Τα σωστικά συνεργεία βρήκαν τους δύο άνδρες έξω από το βαρύ όχημα χωρίς τις αισθήσεις τους.  Αμέσως τους παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά.

Να σημειωθεί, ότι το σημείο που έπεσε το φορτηγό  ήταν δύσβατο και με πυκνή βλάστηση και χρειάστηκε να γίνει ειδική επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ώστε να ανασυρθούν οι δύο σοροί.

fortigo kefalonia 2