Τραγωδία στα Τέμπη: Οδύνη στην κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού Σπύρου Βούλγαρη – Παρών ο Μητσοτάκης

odini

Οδύνη και σπαραγμός στο νεκροταφείο Καισσαριανής για την κηδεία του 35χρονου μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας Σπύρου Βούλγαρη που έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, μετά τη σύγκρουση με το Intercity.

Αυτή την ώρα συντετριμμένοι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι, αποχαιρετούν τον άτυχο νέο με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, ενώ δεν σταματούν να ψελλίζουν ότι ο αγαπημένος τους Σπύρος έφυγε τόσο άδικα και αναπάντεχα από τη ζωή.

Το «παρών» στην κηδεία δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (κατά πληροφορίες γνώριζε προσωπικά τον άτυχο μηχανοδηγό), καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Οικονόμου.

«Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με το Χάρο»

Συγκίνησε στον επικήδειό του οικογενειακός φίλος του άτυχου μηχανοδηγού, ο οποίος ανέφερε: «Σε στείλανε στο θάνατο, παιδί μου. Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με το Χάρο. Να προσέχεις τους μικρότερους γιατί είσαι ο μεγαλύτερος. Καταφέρατε να γίνετε παιδιά όλων των Ελλήνων. Όσο μπορείτε να συμβάλλετε να είναι τα τελευταία θύματα. Δεν έχω λόγια να εκφράσω αυτά που αισθάνομαι. Θέλω να είναι οι τελευταίοι που πληρώνουν. Μεγάλος και βουβός ο θρήνος! Καλό ταξίδι Σπύρο. Καλό ταξίδι στη αιωνιότητα».

«Τη δουλειά του την λάτρευε, έφευγε πάντα χαρούμενος. Πάντα έλεγε «μάνα φεύγω, μόλις φτάσω θα σε πάρω τηλέφωνο, μην ανησυχείς, όλα καλά». Μου είχε αναφέρει κάποια προβλήματα, αλλά μου έλεγε «μαμά προσέχω». Από εκεί και πέρα όλα θα ειπωθούν εκεί που πρέπει. Οσο για το δυστύχημα, το έμαθα 1:30 τη νύχτα. Πήγα να κοιμηθώ και άνοιξα την τηλεόραση. Πέφτω επάνω στην εικόνα και είδα το επιβατικό με το εμπορικό. Είδα ότι το εμπορικό ερχόταν από Θεσσαλονίκη και είπα «είναι το παιδί μου μέσα». Ήμουν προετοιμασμένη για τα χειρότερα» είχε πει στις πρώτες δηλώσεις της μετά το δυστύχημα, η μητέρα του Σπύρου Βούλγαρη.

Πηγή protothema.gr

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Τροχαίο ατύχημα στον Μύτικα Χαλκίδας είχε ποδοσφαιριστής τα ξημερώματα

Εικόνες ντροπής στο Ωρωπό: Άμεσα σε αργία ο ένας υπάλληλος – Κινείται η διαδικασία απόλυσης του

Εύβοια: Σοβαρό τροχαίο στο Βασιλικό – Αυτοκίνητο έφερε τούμπες μετά από κόντρες [ΦΩΤΟ]

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο στην Δροσιά Χαλκίδας – Αναφορές για πολλαπλές εκρήξεις