Τραγωδία στου Ζωγράφου: Ζευγάρι βρήκε φρικτό θάνατο μετά από πτώση από το μπαλκόνι
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθέστε το eviathema.gr στη GoogleΜια αδιανόητη τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/03/2025) στην οδό Αμμοχώστου στου Ζωγράφου, όπου ένα ζευγάρι ηλικίας περίπου 49 ετών έχασε τη ζωή του μετά από πτώση από το μπαλκόνι του σπιτιού του.
Το θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με τους κατοίκους της περιοχής να ξυπνούν από τις φωνές των παραγωγών της λαϊκής αγοράς, οι οποίοι βρέθηκαν σε κατάσταση σοκ βλέποντας τη σκηνή της τραγωδίας.
Ανάμεσα στους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν και ο πατέρας του άνδρα, ο οποίος ζει στον 2ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, βγήκε στο δρόμο και κατέρρευσε βλέποντας τα άψυχα σώματα του γιου και της νύφης του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χαροκαμένος πατέρας ενημέρωσε τις αρχές πως το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, γεγονός που ενδεχομένως να συνδέεται με την τραγική κατάληξη. Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια της μοιραίας πτώσης.
Πηγή newstok.gr


