dimitriadis-vitoros
Ελλάδα

Τραγωδία: Βρέφος πέθανε Παραμονή των Χριστουγέννων

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Τραγωδία με τον θάνατο μωρού την Παραμονή των Χριστουγέννων στην Κω.

Το βράδυ της Δευτέρας (23/12), βρέφος ενός έτους μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο από το hot spot όπου διέμενε, αφού χρειάστηκε άμεσα ιατρική φροντίδα.

lYSIS

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, το βρέφος είχε φύγει από την ζωή. Για τα αίτια του θανάτου διατάχθηκε νεκροψία – νεκροτομή, των οποίων τα αποτελέσματα αναμένονται.

Ετικέτες: Βρέφος Κως
Μοιραστείτε:

Ο Σωτήρης Μπαρσάκης εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από το 2022 έως το 2026 και έπειτα εργάζεται ως δημοσιογράφος στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Εκδότης των ειδησεογραφικών ιστοσελίδων eviathema.gr και newstok.gr, καλύπτοντας θέματα τοπικού και πανελλαδικού ενδιαφέροντος. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος στο πρόγραμμα «Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα» του ΕΚΠΑ. Τακτικό μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕΣΥ.