Trannos: Τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα ο γνωστός τράπερ – Ακυρώνονται οι εμφανίσεις του

Ο γνωστός τράπερ Trannos τραυματίστηκε σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης – Ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε το γεγονός και ανακοίνωσε πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα αναβληθούν μέχρι νεοτέρας

Στην ιδιωτική κλινική Metropolitan νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο γνωστός τράπερ Trannos, ο οποίος τραυματίστηκε αργά τη νύχτα της Παρασκευής, σε τροχαίο ατύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της oδού Καλύμνου.

Νωρίτερα, με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο του Mad Clip, πολλοί θαυμαστές του με μεγάλες ταχύτητες περνούσαν από το σημείο που σκοτώθηκε παίζοντας δυνατά τα τραγούδια του.

Στο τροχαίο, σύμφωνα με το notia.gr, ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα, ανάμεσά τους και το τζιπ του Trannos. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αστυνομικοί και ασθενοφόρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, πυροσβέστες απεγκλώβισαν τραυματίες τους οποίους παρέλαβαν ασθενοφόρα ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας τους.

Σε ιδιωτική κλινική στα νότια της Αττικής νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ο 22χρονος τράπερ Trannos μιας και το τζιπ το οποίο οδηγούσε ενεπλάκη σε τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της οδού Καλύμνου.

trannos