Τρίκαλα: Έκλεισε μεγάλο σούπερ μάρκετ μετά από κρούσμα κορονοϊού! Ανησυχία στην πόλη

Τρίκαλα Σούπερ Μάρκετ

Κλειστό παραμένει κεντρικό σούπερ μάρκετ στα Τρίκαλα. Είναι το δεύτερο που κλείνει τις τελευταίες μέρες…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tv10.gr η διεύθυνσή του καταστήματος υποχρεώθηκε να κατεβάσει ρολά μετά την επιβεβαίωση κρούσματος covid-19.

Ρόδος: Βούτηξε στην πισίνα και έμεινε παράλυτος! Θαυμασμός για τη στάση της κοπέλας του (Βίντεο)

Το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό προκειμένου να γίνει απολύμανση, ενώ θα αρχίσει άμεσα η ιχνηλάτηση. Πρόκειται για δεύτερο σούπερ μάρκετ που κλείνει στα Τρίκαλα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα ακόμη ένα κατάστημα στο κέντρο της πόλης κατέβασε ρολά μετά από 9 θετικά κρούσματα σε υπαλλήλους.

Εν τω μεταξύ ακόμα ένας σπουδαστής στη ΣΜΥ διαγνώστηκε θετικός. Σύμφωνα με πληροφορίες η επιβεβαίωση προέκυψε έπειτα από τεστ που διενεργήθηκε στα πλαίσια της συνεχούς ιχνηλάτησης, αλλά και λόγω του ότι ο νεαρός παρουσίαζε ήπια συμπτωματολογία.

Είναι το πέμπτο κρούσμα κορονοϊού που εκδηλώνεται στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών μέσα σε 10 μέρες και η διοίκηση αυτής λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς και την ασφάλεια σπουδαστών και στελεχών.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr