Τρίπολη: Τσάκωσαν διαρρήκτες δυο σπιτιών

peripoliko astynomia elas 30 06 2020

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης
Τρεις Έλληνες, ένας 39χρονος και δύο 47χρονοι, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας Τρίπολης και Πύργου, λίγες ώρες μετά την διάρρηξη που έκαναν στο σπίτι μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης από το οποίο άρπαξαν χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Όπως προέκυψε, οι δράστες πριν συλληφθούν αποπειράθηκαν να κλέψουν χρήματα και από το σπίτι άλλης μιας γυναίκας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Το όχημα με το οποίο μετακινούνταν κατασχέθηκε και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Άνοιγε αυτοκίνητα και όχι μόνο στην Σπάρτη

Στην Σπάρτη, συνελήφθη από άνδρες της Ασφαλείας ένας 37χρονος Έλληνας την στιγμή που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα όχημα. Όπως προέκυψε, το ίδιο βράδυ είχε διαρρήξει ένα αυτοκίνητο από το οποίο άρπαξε χρήματα και αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο σε άλλα δυο. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 178,8 ευρώ, δύο κερματοδέκτες και κλειδιά αυτοκινήτων και ερευνούν την εμπλοκή του και σε άλλες κλοπές, ενώ τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Protothema.gr

Ειδήσεις Σήμερα: 

O 35χρονος Χαλκιδέος blogger της συμφοράς – Σωρεία τα ψευδή δημοσιεύματα

ΕΚΠΑ Ψαχνών: Υπάλληλος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Δύο Κρούσματα Κορονοϊού στο 2ο Γυμνάσιο Χαλκίδας – Χωρίς να γίνουν τεστ σε καθηγητές και μαθητές επαναλειτουργεί την Πέμπτη – Τι δήλωσε η Διευθύντρια στο eviathema.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr