dimitriadis-vitoros
Ελλάδα

Τροχαίο με εμπλοκή δύο αυτοκινήτων και πέντε περιπολικών

Μοιραστείτε:

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθέστε το eviathema.gr στη Google

Ακόμα ένα τροχαίο στην Ηλεία και την Αμαλιάδα με δύο άτομα να μεταφέρονται τραυματισμένα σε νοσοκομεία…

Τροχαίο ατύχημα που θα μπορούσε να έχει πάρει πολύ επικίνδυνες διαστάσεις έγινε χθες (24-11-2021) στην Αμαλιάδα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο που “κατέβαινε” την οδό Αγίου Γεωργίου στο δρόμο έξω από την Αστυνομία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το όχημα της ΔΕΔΔΗΕ, που κινούνται στην οδό Σισίνη.

lYSIS

Από την σφοδρή σύγκρουση το ΙΧ κατέληξε σε σταθμευμένο περιπολικό, ενώ το όχημα της ΔΕΔΔΗΕ σε περιπολικά και άλλα αυτοκίνητα της Αστυνομίας, που ήταν σταθμευμένα!

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο ΙΧ αυτοκίνητο επέβαιναν σύμφωνα με πληροφορίες 4 άτομα, μεταξύ αυτών και ένα ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο είναι καλά στην υγεία του, ενώ οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Πύργου κυρίως για προληπτικούς λόγους, με τους δύο να φέρουν ελαφρείς τραυματισμούς.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Μοιραστείτε:

Η ηλεκτρονική εφημερίδα eviathema.gr δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τον Δημοσιογράφο Σωτήρη Μπαρσάκη.

Αφήστε μια απάντηση