Τροχαίο στη Μονεμβασιά: Στον εισαγγελέα σήμερα ο 52χρονος που παρέσυρε και σκότωσε τους ηλικιωμένους

ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΜΒΟΛΗΣΕ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μονεμβασιάς από το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν όχημα που οδηγούσε ένας 52χρονος παρέσυρε και σκότωσε δύο ηλικιωμένους. Το ΙΧ κινούμενο στο δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιάς, γύρω στις 10.00 το βράδυ του Σαββάτου, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο συνεπιβάτης, 77χρονος, τραυματίστηκε θανάσιμα. Ο οδηγός, επίσης 77χρονος, τραυματίστηκε σοβαρά, ωστόσο, κατέληξε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Μολάων. Παράλληλα, ο οδηγός του οχήματος, που έχει συλληφθεί, στην προσπάθεια του να διαφύγει εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας.

To πρωτοφανές περιστατικό έχει προκαλέσει οργή και πολλά ερωτηματικά στην τοπική κοινωνία, καθώς ο οδηγός, σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού παρέσυρε με το όχημά του τη μηχανή επέστρεψε στο σημείο της σύγκρουσης και παρέσυρε ξανά τον έναν από τους δύο τραυματισμένους άνδρες, «αποτελειώνοντάς» τον.

«Σκότωσε τον αδερφό μου μπροστά στα μάτια μου»

Σοκαρισμένος ο Παναγιώτης Σαρμπάνης, περιέγραψε μιλώντας στον Alpha, πως είδε τον αδερφό του να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια του. «Περιμέναμε το ασθενοφόρο και ήρθε το αμάξι βολίδα, ο ίδιος πάλι. Ξεσηκώθηκαν όλοι έβαλαν τις φωνές», ανέφερε αρχικά ο κ. Σαρμπάνης.

«Όπως ήταν ο αδερφός μου ξαπλωμένος στο έδαφος, τον πέρασε από πάνω για δεύτερη φορά και τον έσυρε 400 μέτρα μακριά. Μετά έκανε αναστροφή και χτύπησε και τον άλλο για να τον αποτελειώσει» πρσθεσε, κάνοντας λόγο για καθαρό έγκλημα εκ προμελέτης.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

Όλοι στην περιοχή έχουν τρομοκρατηθεί από την αγριότητα του 52χρονου αγρότη καθώς ως άνθρωπος της τοπικής κοινωνίας ποτέ του δεν είχε δώσει δικαιώματα. Τα χέρια ψηλά σηκώνει και η αστυνομία αφού για να καταφέρει να συλλάβει τον οδηγό του οχήματος που έσπειρε τον θάνατο αναγκάστηκε να τον εμβολίσει με το περιπολικό καθώς δεν σταματούσε στις υποδείξεις των οργάνων της τάξης.

Μάλιστα όταν ο 52χρονος άντρας συνελήφθη οι αστυνομικοί απόρησαν με την συμπεριφορά του καθώς έδειχνε ότι δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί.

Ο 52χρονος άντρας θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα προκειμένου να αποσαφηνίσει τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση ενώ η αστυνομία έχει παραγγείλει τοξικολογικη έρευνα ώστε να φανεί εάν ο δράστης ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Tα πρώτα λόγια του δράστη: «Δεν έγινε και τίποτα»

«Δεν έγινε και τίποτα», «δεν τους είδα» και «δεν κατάλαβα τι έγινε» φέρονται να ήταν τα πρώτα λόγια του 52χρονου οδηγού που σκόρπισε τον θάνατο το Σάββατο το βράδυ στη Μονεμβασιά, σύμφωνα με το notospress.gr.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από αυτόπτες μάρτυρες που δεν πίστευαν στα μάτια τους όσα έβλεπαν να διαδραματίζονται μπροστά τους. Άμεσα έσπευσαν περιπολικά στο σημείο και καταδίωξαν τον δράστη. Ένα περιπολικό βγήκε μπροστά του για να του ανακόψει την πορεία, όμως ο δράστης εμβόλισε το αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ. για να διαφύγει. Το ίδιο έκανε κι ένα ΙΧ προσπαθώντας με τον ίδιο τρόπο να τον σταματήσει, ενώ κάποιοι πολίτες προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και να ανοίξουν την πόρτα.

Διαβάστε Επίσης

Σοκαριστικό τροχαίο στο Φάρο Αυλίδας με μια τραυματία – Την απεγκλώβισαν οι Πυροσβέστες [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ]

Θανατηφόρο τροχαίο στην Σκύρο μετά από σφοδρή σύγκρουση μηχανής με ΙΧ

Τραγωδία στην Επαρχιακή οδό Θηβών – Χαλκίδας: Άνδρας απεγκλωβίστηκε νεκρός από το φορτηγό του

Τροχαίο ατύχημα στην Χαλκίδα – Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στην Ληλαντίων [ΦΩΤΟ]

Ψαχνά: Με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό ενημερωτικό σεμινάριο πρώτων βοηθειών στο Γυμνάσιο από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις