Τροχαίο στην παραλιακή κοντά στον Άλιμο: Λεωφορείο καρφώθηκε σε κολώνες του τραμ

ΤΡΑΜ

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (06.05.2022) στην παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου όταν λεωφορείο των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας έχασε τον έλεγχο και έπεσε στις κολώνες του τραμ.

Το τροχαίο με το λεωφορείο στην παραλιακή, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από την πρώτη στιγμή στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους επιβάτες.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν συνολικά 6 άτομα, ανάμεσα τους και ο οδηγός του λεωφορείου. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο Τζάνειο, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Πιο σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα σημειώθηκε αφού έσκασε το λάστιχο του λεωφορείου ενώ αυτό ήταν εν κινήσει. Το ευτύχημα είναι ότι την ώρα του ατυχήματος από το σημείο δεν περνούσε κάποιος συρμός του Τραμ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μετά το τροχαίο σημειώνονται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στην παραλιακή. Αυτή την ώρα τα οχήματα είναι ακινητοποιημένα στο ρεύμα προς την Γλυφάδα, από το ύψος του Φαληρικού Δέλτα προς την Αμφιθέα.

Αλλαγές στα δρομολόγια του τραμ μετά το τροχαίο

Με ανακοίνωσή της η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως – λόγω σύγκρουσης λεωφορείου με στύλο εναέριας γραμμής Τραμ στο ύψος της ΕΔΕΜ – η κυκλοφορία στη Γραμμή 7 του Τραμ διεξάγεται στα τμήματα Αγ. Τριάδα – Μπάτης, Ασκληπιείο Βούλας -Ζέφυρος και Σύνταγμα – Μουσών.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ και ΣΚΑΪ

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις