Τρόμος για γυναίκα στο Νέο Ηράκλειο: Την κυνηγούσε να τη βιάσει στη μέση του δρόμου

απόλυτο τρόμο γυναίκα Νέο Ηράκλειο

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το πρωί της περασμένης Τρίτης μια γυναίκα στο Νέο Ηράκλειο. Την ώρα που περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της, την πλησίασε ένας άνδρας, που φορούσε μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι!

Η απόπειρα βιασμού της γυναίκας στο Νέο Ηράκλειο έγινε λίγο πριν από τις 06:00 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (10.11.2020) την ώρα που η μεσήλικη γυναίκα περίμενε σε μια στάση το λεωφορείο για πάει στη δουλειά της.

Ενώ η γυναίκα περίμενε το λεωφορείο, εμφανίστηκε μπροστά της ένας άνδρας. Ήταν ψηλός και φορούσε ΜΟΝΟ ένα κοντομάνικο μπλουζάκι! Η γυναίκα ταράχτηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί, αλλά εκείνος την κυνήγησε με σκοπό να τη βιάσει!

Κατάφερε να την πιάσει και επιχείρησε να της επιτεθεί σεξουαλικά αλλά, ευτυχώς, η γυναίκα κατάφερε να του ξεφύγει. Τον χτύπησε με την ομπρέλα που κρατούσε και κατάφερε να τον αναγκάσει να την αφήσει.

Αμέσως, παρά το σοκ που είχε υποστεί από την επίθεση, η γυναίκα πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού και έδωσε στους αστυνομικούς αναλυτική περιγραφή του άνδρα που της επιτέθηκε.

Οι έρευνες έχουν ήδη ξεκινήσει και οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καταγγελία για άλλο παρόμοιο περιστατικό σε κοντινές, στο Νέο Ηράκλειο, περιοχές.

Newsit.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr