Είδηση για: #

Τρόμος: Νεαρός μαχαίρωσε τρεις ηλικιωμένες γυναίκες στη Σουηδία – Άνοιξε πυρ η αστυνομία για να τον σταματήσει

19 Απριλίου 2024, 10:37 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Τρόμος: Νεαρός μαχαίρωσε τρεις ηλικιωμένες γυναίκες στη Σουηδία - Άνοιξε πυρ η αστυνομία για να τον σταματήσει

Συναγερμός σήμανε στη Σουηδία την Παρασκευή (19/4) όταν ένας άντρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις ηλικιωμένες γυναίκες, με αποτέλεσμα η Αστυνομία να τον πυροβολεί προκειμένου να τον σταματήσει.

Στο περιστατικό που σημειώθηκε στην πόλη Βεστερός, οι τρεις γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση είναι ηλικίας μεταξύ 65 και 80 ετών.

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο δράστης περιγράφεται να είναι γύρω στα 20 και είναι σοβαρά τραυματισμένος από τα πυρά των Αστυνομικών.

“Τραυματίστηκαν με αιχμηρό αντικείμενο, αλλά αν πρόκειται για μαχαίρι ή κάτι άλλο, δεν γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή”, είπε ο Tobias Ahlén-Svalbro, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας στον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό SVT της Σουηδίας.

Οι τρεις γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με τη μία, ηλικίας 70 ετών, να αναφέρεται ότι έχει σοβαρά τραύματα. Οι τραυματισμοί των άλλων δύο είναι λιγότερο σοβαροί.

“Ερευνούμε δύο σκηνές εγκλήματος”, είπε ο Ahlén-Svalbro. “Από όσο καταλαβαίνω την κατάσταση, δύο από τους τραυματίες τραυματίστηκαν σε μια περιοχή και οι άλλοι κάπου αλλού, αλλά και οι δύο περιοχές βρίσκονται στο κέντρο του Βεστερός”.

Η αστυνομία άνοιξε έρευνα για διακεκριμένη επίθεση, πρόσθεσε.

“Έχουμε ήδη λάβει αρκετές καταθέσεις μαρτύρων και θα θέλαμε να ακούσουμε από οποιονδήποτε άλλο μάρτυρα έχει δει ή ακούσει κάτι”.

Πηγή

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.