Τρόμος στο κέντρο της Αθήνας – Δεκάδες ληστείες και ξηλοδαρμοί από σπείρα ανηλίκων

astynomia peripoliko e1622796144388

Μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Αθηνών πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, για την εξάρθρωση συμμορίας ανηλίκων, που φέρεται να εμπλέκεται σε δεκάδες ληστείες, αλλά και σε επιθέσεις σε βάρος ανηλίκων.

O 35χρονος Χαλκιδέος blogger της συμφοράς – Σωρεία τα ψευδή δημοσιεύματα

Η επιχείρηση ξεκίνησε έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησαν κατά το πρόσφατο παρελθόν οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, έπειτα από τα περιστατικά ξυλοδαρμού ανηλίκων σε Γαλάτσι και Κυψέλη.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών 27 ανήλικοι, οι περισσότεροι με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι προσαχθέντες ερευνώνται για δεκάδες κλοπές και ληστείες σε πολίτες στο κέντρο της Αθήνας και τις γύρω περιοχές, κυρίως απογευματινές και βραδινές ώρες, όπου και έστηναν ενέδρες στα υποψήφια θύματα τους.

Επίσης, οι προσαχθέντες θα ερευνηθούν και για τα πρόσφατα περιστατικά άγριου ξυλοδαρμού ανηλίκων, που έλαβαν χώρα στο Γαλάτσι και την Κυψέλη. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτά τα δυο περιστατικά στάθηκαν η αφορμή για την εκτεταμένη έρευνα των Αστυνομικών της Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι τελικά βρέθηκαν μπροστά σε μια πολυπληθή οργανωμένη σπείρα ανηλίκων.

Newsit.gr

Ειδήσεις Σήμερα: 

Στο κενό οι καταγγελίες του συκοφάντη blogger κατά λειτουργών της δικαιοσύνης

Τέσσερις συλλήψεις από την ΟΠΚΕ εχθές και σήμερα σε Αρτάκη και Χαλκίδα – Κατάσχεση συσκευασιών με Κοκαΐνη και Ηρωίνη

Χαλκίδα Ευβοίας: Άγνωστος μαχαίρωσε 25χρονο σε κεντρικό σημείο

Χαλκίδα Ευβοίας: Επ αυτοφώρω 2 αλλοδαποί με κάνναβη και κοκαΐνη το βράδυ της Κυριακής

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr