Βενετία έγινε ο Εύοσμος – Χωρίς Αντιπλημμυρικά Έργα Ο 2ος Μεγαλύτερος Δήμος Της Βόρειας Ελλάδας. [ΒΙΝΤΕΟ]

πεζόδρομος

Εύοσμος, Σάββατο 6 Ιουνίου 2020 μία νεροποντή και το κεντρικότερο σημείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο έλεος της βροχής σύμφωνα με το politispress.gr . Ο κεντρικός πεζόδρομος της Παύλου Μελά στον Εύοσμο για μία ακόμα φορά μετατράπηκε σε κανάλι, που θα ζήλευε και η Βενετία. Το politispress βρέθηκε και κατέγραψε το γεγονός ενώ συνομίλησε με επαγγελματίες και πελάτες που εκείνη τη στιγμή προσπαθούσαν να σώσουν τις περιουσίες τους.

Ο Φώτης Κοκοτός για το slogan του Σποτ Τουρισμού του ΕΟΤ για την Ελλάδα

Το φαινόμενο είναι βέβαια συνηθισμένο κάθε φορά που βρέχει. Δυστυχώς λείπουν τα αντιπλημμυρικά έργα που θα προστατέψουν την περιουσία των δημοτών και των επιχειρήσεων. Εύλογα τα ερωτήματα που προκύπτουν και θέτουν οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες.

Που πάνε τα χρήματα που εισπράττει ο δήμος από τους ίδιους τους επαγγελματίες ;
Μόνο να μας ζητάνε λεφτά και αυξήσεις στους φόρους και στην χρήση πεζοδρομίων , εμάς ποιος θα μας αποζημιώσει για τις ζημιές που παθαίνουμε κάθε φορά που βρέχει ; Με το θράσος που έχουν μπορεί να μας ζητήσουν νέα αύξηση διότι τα μαγαζιά μας είναι δίπλα σε ποτάμι και να χαρακτηρίσουν την περιοχή ως Εξωτική. ” μας είπε ένας επαγγελματίας της περιοχής.

Ένας δημότης (πελάτης) μας είπε χαρακτηριστικά: ” Πραγματικά ντρέπομαι για τον Εύοσμο, όλοι οι πολιτικοί λένε ότι είμαστε ο 2ος μεγαλύτερος δήμος σε Μακεδονία και Θράκη, αλλά δυστυχώς δεν σκέφτονται ότι αν είσαι μεγάλος δήμος πρέπει να έχεις και τις ανάλογες παροχές στους πολίτες . Είμαι γέννημα θρέμμα Ευόσμου και ποτέ κανένας δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι καλό για τον Εύοσμο. Δεν μπορεί να λέμε ότι έχουμε την καλύτερη πλατεία της Θεσσαλονίκης , αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα μαύρο χάλι, θέλουν να μας κάνουν ποδηλατόδρομο άκουσα, αλλά μάλλον αντί για ποδήλατα τον χειμώνα θα πρέπει να κυκλοφορούμε με βάρκες. Και σε παρακαλώ θέλω να το γράψεις είναι όλοι τους πολλοί λίγοι για να διοικούν τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Άλλος δημότης μας είπε ότι “μόνο για έργα βιτρίνας ενδιαφέρονται οι τοπικοί άρχοντες, θα έπρεπε στην πραγματικότητα να σκέφτονται για το μέλλον της περιοχής και όχι πως θα εξασφαλίσουν την επόμενη εκλογή τους. Δυστυχώς δεν υπάρχει όραμα.Μόνο ο Σταμάτης Διονυσίου και ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης προσέφεραν στο Δήμο, είχαμε και μία χαμένη τετραετία που μας διοίκησε ο Λαφαζανίδης μαζί με τον πατέρα του σημερινού δημάρχου που δεν ενδιαφέρθηκαν για τίποτα“.

Πηγή politispress.gr