Βέροια: Ομολόγησε η 29χρονη ότι πέταξε το μωρό στο φράγμα του Αλιάκμονα

Βέροια Μωρό

Η 29χρονη παραδέχτηκε ότι όλο αυτό το διάστημα έλεγε ψέματα για τον θάνατο του μωρού της. Η ομολογία της, προέκυψε κατά την αναπαράσταση που έγινε το πρωί στο φράγμα του Αλιάκμονα, έξω από τη Βέροια…

H 29χρονη μητέρα δέχτηκε μια σειρά από πιεστικές ερωτήσεις στο φράγμα του Αλιάκμονα και κάποια στιγμή ομολόγησε. Παραδέχτηκε πως το προηγούμενο διάστημα έλεγε ψέματα. Είπε πως ήταν εκείνη που πέταξε το μωρό στα παγωμένα νερά και έφυγε από το σημείο. Στα πλάνα από κάμερες ασφαλείας που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται να μπαίνει σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών και στη συνέχεια να απομακρύνεται.

Το μόλις 11 μηνών μωρό της, βρέθηκε νεκρό την Πρωτοχρονιά. Αστυνομικοί τότε είχαν πάει στο σημείο την 29χρονη που υποστήριζε πως ό,τι έγινε ήταν δυστύχημα. Υποστήριζε πως το μωρό άρχισε να μπουσουλάει όσο εκείνη έβλεπε το κινητό της τηλέφωνο και έπεσε στα νερά μόνο του. Είχε πει, πως δεν βούτηξε να το σώσει επειδή δεν ήξερε κολύμπι. Η αλήθεια όμως, όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της πρωινής αναπαράστασης ήταν διαφορετική.

Η αναπαράσταση στο φράγμα του Αλιάκμονα κράτησε 1 ώρα και 40 λεπτά. Η 29χρονη αρχικά κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος όμως η στάση της άλλαξε, όταν οι αστυνομικοί της ζητούσαν να περιγράψει με λεπτομέρεια την κάθε κίνηση που έκανε εκείνο το βράδυ.

Η ομολογία της έρχεται ουσιαστικά να κλείσει τον φάκελο της θλιβερής υπόθεσης που συντάραξε τη χώρα. Η 29χρονη έχει ήδη προφυλακιστεί. Ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και όπως φαίνεται ήταν αυτά που την οδήγησαν στο έγκλημα.

Ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί, Αντώνης Μπιδέρης, τόνισε πως στο έγκλημα δεν υπήρχε πρόθεση. «Μέχρι και σήμερα η 29χρονη ελπίζει πως το παιδί της είναι ζωντανό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Το μεσημέρι της 31 Δεκεμβρίου 2022, η 29χρονη φτάνει με ταξί από το χωριό της στην πόλη της Βέροιας. Εκεί αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και έχοντας αγκαλιά το παιδί της αρχίζει να διασχίζει την πόλη έως ότου βρει το επόμενο ταξί που θα την μεταφέρει στο φράγμα του Αλιάκμονα.

Όπως βλέπετε και στο βίντεο που κατά αποκλειστικότητα παρουσίασε το newsit.gr, η 29χρονη με κανονικό βηματισμό και κρατώντας πάντα στην αγκαλιά το παιδί της, κατεβαίνει από ένα γεφυράκι στο κέντρο της Βέροιας και στη συνέχεια, περπατά ανάμεσα στο πλήθος. Λίγο αργότερα θα μισθώσει το επόμενο όχημα, το οποίο θα την μεταφέρει μαζί με το παιδί στο σημείο θανάτου του μόλις ενός έτους βρέφος.

Πηγή newsit.gr

Διαβάστε Επίσης