Βγήκε από το χειρουργείο και έπεσε στο κενό – Ακαριαίος θάνατος για ασθενή στο νοσοκομείο

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τραγικός ο θάνατος του ασθενή στο Μεσολόγγι. Σκηνές πανικού στο νοσοκομείο που σημειώθηκε η μοιραία πτώση. Τραγική φιγούρα ο γιος του θύματος, που διαπίστωσε πρώτος το τραγικό συμβάν…

Aκαριαίος ήταν ο θάνατος ενός 62χρονου ασθενή του νοσοκομείου Μεσολογγίου, που για άγνωστο λόγο έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας (08-11-2021) από το μπαλκόνι του 2ου ορόφου του νοσοκομείου, που βρίσκεται η χειρουργική κλινική.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας μεταφέρθηκε στα επείγοντα όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Αστυνομικοί διερευνούν τα αίτια της θανατηφόρας πτώσης του ασθενή, με τους στενούς συγγενείς του, να παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε χειρουργηθεί χθες το πρωί στο στομάχι και νοσηλευόταν. Μαζί του ήταν ο γιός του που τον φρόντιζε ο οποίος πριν από λίγο έφυγε για λίγα λεπτά από το δωμάτιο για να αγοράσει φαγητό.

Επιστρέφοντας όμως στο νοσοκομείο δεν βρήκε τον 62χρονο στο κρεβάτι. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι γιατροί προσπάθησαν να τον σώσουν όμως λόγω και του χειρουργείου η πτώση ήταν μοιραία.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα