Ηλίας Μίχος
in

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Η μεταφορά του Ηλία Μίχου στις φυλακές Γρεβενών

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Βασικός κατηγορούμενος είναι ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής μεταφέρθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος είναι αντιμέτωπος με το αδίκημα της κατάχρησης σε ασέλγεια, του βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας. Στην απολογία του αρνήθηκε ότι βίαζε την 12χρονη στον Κολωνό, παραδέχθηκε ωστόσο ότι είχε σεξουαλικές επαφές με το κοριτσάκι. Για τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται τήρησε το δικαίωμα σιωπής που προβλέπει ο νόμος.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16.10.2022) στις φυλακές Γρεβενών. Πρόκειται για σωφρονιστικό ίδρυμα που κρατούνται κατάδικοι για παρόμοια αδικήματα, μαστροποί, βιαστές, παιδόφιλοι.

Δείτε βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν πρώτοι για την υπόθεση του κατ’ επανάληψη βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, θα μεταφερόντουσαν και στις φυλακές Τρικάλων, αλλά θα βρίσκονταν σε διαφορετικά κελιά. Τελικά αποφασίστηκε ότι ο 53χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Πηγή newsit

 

Μεξικό

Μεξικό: Άγνωστοι άνοιξαν πυρ μέσα σε μπαρ – Δώδεκα νεκροί και τρεις τραυματίες

Σεραφιμ Κάρυστος

Ποιμαντική Επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καρυστίας κ. Σεραφείμ στον Άγιο Ιωάννη και Κουστουμάλου – Αλιβερίου