Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό – «Να αναλάβει την ευθύνη του» λέει ο πατέρας του 36χρονου

17 Οκτωβρίου 2022, 4:57 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
36χρονος Κολωνός

Δε μπορεί να πιστέψει ο πατέρας του 36χρονου ότι το δικό του παιδί, μπορεί να είναι μπλεγμένο στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό.

Μιλώντας στο TLIVE αναφέρθηκε στην μεγάλη αδυναμία που έχει στον μοναχογιό του, η οποία μάλιστα ήταν και η αιτία που ο ίδιος δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον χωρισμό του.

«Είμαι 23 χρόνια χωρισμένος. Δεν ξαναπαντρεύτηκα για αυτό το θέμα. Για το παιδί. 29 του μηνός έρχεται για το χαρτζιλίκι του. Είχε μια κοπελίτσα, χωρίσανε, είχε με κοπέλες. Κοπέλες γνώρισε. Είχα γνωρίσει δύο…».

Μιλώντας για την υπόθεση της 12χρονης, ο πατέρας του 36χρονου είπε: «Αν συμβαίνει αυτό που ψυλλιάζομαι είμαι για το νεκροταφείο. Αυτό με πληγώνει. Είναι φιλότιμο παιδί. Έλεγε ψέματα για διάφορα πράγματα… Να αναλάβει τις πράξεις του. Αν έχει κάνει κάτι. Έχει περάσει πολλά στη ζωή του και να αναλάβει σαν άνδρας. Να πει την αλήθεια. Και να υποστεί στη συνέχεια αν είναι πραγματικότητα αυτό το πράγμα».

Μάλιστα, ο πατέρας, αναφέρει ότι καμία σημασία δεν έχει αν το κοριτσάκι «μεγαλοδείχνει», όπως υποστήριξαν κάποιοι από αυτούς που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

«Και 16 να ‘ναι και 17 να ‘ναι, είναι ανήλικο το κορίτσι. Δεν το περίμενα αυτό από το δικό μου παιδί. Να αναλάβει την ευθύνη του»…
Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.