Βιασμός 12χρονης: Ταυτοποιήθηκαν κι άλλα άτομα – Έρχονται νέες συλλήψεις

24 Οκτωβρίου 2022, 8:33 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Βιασμός 12χρονης

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα κληθεί μέσα στην εβδομάδα η 12χρονη για μια νέα συμπληρωματική κατάθεση και παράλληλα αναγνώριση φωτογραφιών των ανθρώπων που την έχουν βιάσει.

Παράλληλα συνεχίζεται η «παρέλαση» των χρηστών της διαδικτυακής πλατφόρμας που φέρονται να συνομιλούσαν με τη 12χρονη. Το Σαββατοκύριακο εμφανίστηκαν στη ΓΑΔΑ τρία άτομα τα οποία δήλωσαν πως νομίζουν ότι συνομιλούσαν με την ανήλικη. Ο ένας από αυτούς μάλιστα δήλωσε ότι κάποια στιγμή συναντήθηκε με μία γυναίκα μέσω της εφαρμογής σε μία περιοχή στον Κολωνό, πλην όμως πως ό,τι έγινε μεταξύ τους έγινε χωρίς αμοιβή, ενώ, όπως δήλωσε ο ίδιος, η γυναίκα ήταν εμφανώς ενήλικη. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκεκριμένο πρόσωπο και γι’ άλλον έναν από αυτούς που εμφανπίστηκαν το Σαββατοκύριακο στη ΓΑΔΑ φέρεται να υπάρχουν ενδείξεις που συνηγορούν στο ότι αυτοί οι δύο μάλλον συηναντήθηκαν με το παιδί και το βίασαν. Αυτό είναι κάτι που ερευνάται.

Εν τω μεταξύ, τα εγκληματολογικά εργαστήρια κάνουν «φύλλο και φτερό» συνομιλίες που έχουν καταγραφεί σε σχετική εφαρμογή στο διαδίκτυο. Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση κι άλλων εμπλεκόμενων στη υπόθεση με την 12χρονη στον Κολωνό.

Μάλιστα, σημαντικός παράγοντας για τη διαλεύκανση της υπόθεσης θα είναι και η απόφαση για τη δημοσίευση των στοιχείων και των υπόλοιπων συλληφθέντων, καθώς από τους μέχρι στιγμής πέντε κατηγορούμενους για τη σεξουαλική εκμετάλλευση της ανήλικης μαθήτριας έχουν δημοσιευτεί μόλις τα στοιχεία των πρώτων δύο συλληφθέντων, Ηλία Μίχου και Γιάννη Σοφιανίδη.Η ερχόμενη εβδομάδα θεωρείται κρίσιμη με την έκδοση ενταλμάτων για νέους υπόπτους να θεωρείται δεδομένη, σύμφωνα με την ΕΡΤ, καθώς φαίνεται να έχουν ταυτοποιηθεί και νέα πρόσωπα στην πολύκροτη υπόθεση. Κατα τις ίδιες πληροφορίες, έχουν καταγραφεί 367 συνομιλίες στην εφαρμογή γνωριμιών στο διαδίκτυο, ενώ τα fake προφίλ ξεπερνούν τα 50.

Την ίδια ώρα, όπως μετέδωσε το Mega, είναι θέμα χρόνου να έρθουν νέες συλλήψεις, αφού οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει τουλάχιστον οκτώ άνδρες, οι οποίοι φέρονται να έχουν βιάσει την ανήλικη.Γκαζάκια στο σπίτι του Μίχου

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής, η πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο Ηλίας Μίχος στην περιοχή των Σεπολίων έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης.

Άγνωστοι τοποθέτησαν λίγο μετά τις 03:00 αυτοσχέδιο μηχανισμό αποτελούμενο από δυο γκαζάκια μπροστά από την είσοδο του κτιρίου και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Από την πυροδότηση προκλήθηκαν φθορές στην πρόσοψη της πολυκατοικίας.

Πηγή real.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.