Βίντεο – ντοκουμέντο από τη δολοφονία 35χρονου μετά από πυροβολισμό στον Άγιο Παντελεήμονα

δολοφονία 35χρονου μετά από πυροβολισμό στον Άγιο Παντελεήμονα
δολοφονία 35χρονου μετά από πυροβολισμό στον Άγιο Παντελεήμονα

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού, του 35χρονου αλλοδαπού, το βράδυ της Παρασκευής (8/3) στον Άγιο Παντελεήμονα, ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Το περιστατικό συνέβη γύρω τις 22:00 το βράδυ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο ξέσπασε συμπλοκή.

Ο 35χρονος δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν φέρεται να ξέσπασε άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε καφετέρια στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου. Σύμφωνα με τις εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν επικράτησε αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία 35χρονου στον Αγ. Παντελεήμονα – Καταθέσεις και οπτικό υλικό λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά, αλλά πέφτει στο έδαφος, όπως φαίνεται στο βίντεο της ΕΡΤ.

Στο σημείο έφτασαν οι μηχανές του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν τον άτυχο άνδρα, που κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού, ενώ συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες που κατέγραψαν το αιματηρό περιστατικό.