Είδηση για: #

Σοκ προκαλεί το βίντεο ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στην Πάτρα – Ο θύτης το ανέβασε στο TikTok

18 Απριλίου 2024, 9:45 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
Σοκ από το βίντεο ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στην Πάτρα – Ο θύτης το ανέβασε στο TikTok

«Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε», λέει η μητέρα του θύματος

Η βία των ανηλίκων βρίσκεται σε έξαρση στην Ελλάδα, αλλά και ο επηρεασμός των παιδιών από τα social media. Ωστοσο, προκαλεί σοκ το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok με τον άγριο ξυλοδαρμό στην Πάτρα 8χρονου από ένα παιδί 7 ετών.

Χαλκίδα: Καρέ καρέ η διάρρηξη σε κατάστημα καφέ – Ο δράστης σπάει την πόρτα και κλέβει το συρτάρι της ταμειακής με τα λεφτά (Βίντεο)

Το βίντεο δημοσιοποιήθηκε στην εκπομπή «Live News» του Mega δείχνει την αποτρόπαια πράξη ενός 7χρονου, που χτύπησε ένα 8χρονο παιδί μπροστά στα μάτια των άλλων δύο αγοριών.

Μετά το θλιβερό συμβάν, ο μικρός πήγε σπίτι του κλαίγοντας, περιέγραψε στην μητέρα του τι συνέβη και εκείνη είδε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της.

Η γυναίκα έσπευσε και βρήκε τον πατέρα του ανήλικου θύτη (μαθητής Β’ Δημοτικού), ο οποίος έδειχνε να μην πιστεύει αυτό που είχε κάνει ο γιος του με τον ίδιο να ζητά συνεχώς συγγνώμη, με τη μητέρα του 8χρονου θύματος να μην την δέχεται.Ο μικρός ούρλιαζε, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι καθώς υπήρχαν άλλοι δύο στην παρέα. Η πράξη ολοκληρώνεται. Ο 8χρονος σφαδάζει από τους πόνους και ο 7χρονος ανεβάζει το βίντεο στο TikTok.

Ο μικρός πηγαίνει σπίτι του κλαμένος, περιγράφει στην μητέρα του ότι συνέβη και εκείνη όντως βλέπει το βίντεο με τον ξυλοδαρμό του παιδιού της στο ΤikΤok.

«Ο πατέρας ζήτησε συγγνώμη, αλλά όχι το παιδί»

Η μητέρα του θύματος μίλησε στο MEGA για τις τρομακτικές στιγμές που βίωσε το παιδάκι της, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Το παιδί μου έπαιζε και όταν τον είδα, έκλαιγε.

Eίχε σημάδι στο πρόσωπο και μου είπε πως το χτύπησε ένα παιδί. Πήγαμε στο σπίτι του παιδιού που τον χτύπησε για να τους ενημερώσω. Ο πατέρας προσπαθούσε να μου πει πως ήταν ένας τσακωμός παιδιών και πως το παιδί του είχε πρόβλημα.

Μετά από δύο ημέρες μού ήρθε βίντεο στο κινητό μου ο ξυλοδαρμός. Το είχε ανεβάσει ο 7χρονος. Όταν το είδα πήγα ξανά στο σπίτι. Ο πατέρας δεν ήξερε τίποτα. Φώναξε το παιδί ταραγμένος. Μου ζήτησε ο πατέρας συγγνώμη και όχι το παιδί. Είπα πως θα κινηθώ νομικά.

Όταν πήγα στο σπίτι του παιδιού, το βάλαμε να το κατεβάσει. Τώρα εάν υπάρχει στο κινητό του, δεν ξέρω. Από την ταραχή μου το έσβησα και εγώ. Θα κινηθώ νομικά αλλά θέλω να πω πως πρέπει να είμαστε πάνω από τα παιδιά μας και να τα προστατέψουμε. Οι συμμαθητές του δεν του είπαν κάτι».

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.