«Βόμβα» Λύτρα για Κολωνό: Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν

Breaking News

Ο κ. Λύτρας, ο οποίος ανέλαβε δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, τόνισε ότι εξακολουθει να αρνείται τις κατηγορίες.

Σχετικά με τα όσα κατέθεσε η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο, μίλησε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η μητέρα εξακολουθει να αρνείται τις κατηγορίες, ενώ πήρε προθεσμία για τη μία το μεσημέρι τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί. Η μητέρα της 12χρονης ισχυρίζεται ότι δεν εχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που κατηγορείται.

«Όλα αυτά θα φανούν στην ανάκριση. Πρόλαβα να δω κάποια στοιχεία από τη δικογραφία. Οι κατηγορουμενοι δεν αναφέρουν πουθενά ότι η μητέρα γνώριζε κάτι. Μοναδικό στοιχείο είναι κάποιο έμβασμα που το γνωρίζουμε ότι υπάρχει, δεν γνωρίζουμε καν αν είναι απο τον 53χρονο. Η ίδια εξηγεί ότι είναι από το ότι εργαζόταν μαζί του», είπε.

«Σε επικοινωνία που είχα είχα τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι πραγματικά. Λενε ότι είναι δεδομένο ότι δεν έχει σχέση. Το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα ότι υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για τον 53χρονο και τον 42χρονο», τόνισε ο κ. Λύτρας.

Υπάρχουν άλλες 2 κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα . Φαίνεται οτι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ώθησαν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνήθουν και άλλα πρόσωπα. Οι 213 που ακούγονται πρέπει και αυτοί να λογοδοτήσουν, αν υπάρχουν στοιχεία.

Δεν υπάρχει κανένας που να δικαιολογεί τη μητέρα για τον τρόπο συμπεριφοράς της στο μεγάλωμα του παιδιού της. Δεν αφήνεις ένα παιδί 12 ετών να βγαίνει και να πηγαίνει στο κάθε μαγαζί μόνο του, αυτο ειναι δεδομένο. Αυτά όμως δεν σχετίζεται με το αδίκημα που κατηγορείται. Κι εμένα μου έχει κάνει εντύπωση η συμπεριφορά αυτή άλλα δεν συνιστά αυτή αυτό το αδίκημα

Ο δράστης κέρδισε την εμπιστοσύνη της και για αυτό υπάρχουν και αυτά τα μικροποσα σε εμβάσματα..

Ερώτηση τι πίστευε αυτή η γυναίκα δηλαδή

Απάντηση είχε την εντύπωση ότι όλα είναι φυσιολογικά και ότι το παιδί απλά βρίσκεται απέναντι. Το ίδιο μου μετέφερε και υποστηρίζει και η μεγάλη αδερφή και ο αδερφός της κοπέλας, αλλά και η θεία της που ήταν η πρώτη επικοινώνησε μαζί μου.

Σίγουρα μιλάμε για ένα τρομακτικό εγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα.. είμαι σίγουρος ότι υπάρχει και κρύβεται κύκλωμα από πίσω.

Πηγή newsbomb.gr