“Βόμβες” Νικολούλη: “Ορίστε τα ντοκουμέντα, η γυναίκα δεν πάει καλά” – Μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει κρατήσει ο Μάνος Δασκαλάκης

ΑΓΓΕΛΙΚΗΝΙΚΟΛΟΥΛΗ

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει κρατήσει ντοκουμέντα, δηλαδή ηχογραφημένα μηνύματα με απειλές της Ρούλας Πισπιρίγκου προς το πρόσωπό του, σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας σήμερα για την υπόθεση θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας, στην Πάτρα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, μίλησε στο Live News του Mega για τις συνταρακτικές εξελίξεις και αποκάλυψε νέα στοιχεία.

“Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τον τελευταίο καιρό που ο Μάνος είχε απομακρυνθεί εντελώς, η γυναίκα του άρχισε να τον απειλεί ‘θα σε καταστρέψω’ κλπ. ‘Ελεγε σε φιλικά του πρόσωπα ότι τον τρομάζει πλέον η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν η αστυνομία το έχει στα χέρια της ήδη. Εγώ γνωρίζω ότι ο Μάνος είχε κρατήσει τα ηχογραφημένα μηνύματα από τη γυναίκα του. Είχε κρατήσει τις απειλές, είχε κρατήσει κι άλλα στοιχεία. Αν τα έχει παραδώσει στις αρχές δεν το γνωρίζω. Έλεγε, όμως, ότι ‘ορίστε τα ντοκουμέντα, η γυναίκα δεν πάει καλά, κι έφυγε από το σπίτι και ζούσε, εδώ, στην Αθήνα. Και έψαχνε την φίλη του η γυναίκα του σε εμένα κλπ.”, είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Αναφέρθηκε, δε, και στην ημέρα που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε οριστικά από το σπίτι της οικογένειας. “Όταν μπήκε ο Μάνος αιφνιδιαστικά σπίτι του μία φορά για να δει κάτι, βρέθηκε αντιμέτωπος με μία κατάσταση και εκεί πλέον -εκτός εαυτού- έφυγε από το σπίτι. Μάζεψε τα πράγματα και έφυγε”, τόνισε η δημοσιογράφος.

Το τάμπλετ της Τζωρτζίνας και ο καβγάς Ρούλας – Μάνου

Το “Φως στο Τούνελ” αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να ταφεί η Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της.

“Κι εμένα μου είχε πει (σ.σ. η Ρούλα) ότι φοβόταν μη κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Τους τελευταίους 10 μήνες, η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ επειδή ήταν τετραπληγική. Το κρατούσε η μητέρα της συνέχεια. Στην κηδεία οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε χαρακτηριστικά: ‘Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και ένα φορτιστή να θάψουμε;’. Κι αυτή αντέδρασε κάπως. Το έβαλε”, είπε η παρουσιάστρια.

Οι τεχνικοί, όπως είπε, εκτιμούν ότι το τάμπλετ δεν θα έχει φθορά και σημειώνουν ότι θα πρέπει να το έχουν στα χέρια τους ώστε να το ερευνήσουν, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν “κρύβει” κάποια στοιχεία.

Ο ψυχίατρος και η αντίδραση του Μάνου

Αναφέρθηκε και σε ένα ακόμη περιστατικό, όταν οι γιατροί πρότειναν να δει την Ρούλα Πισπιρίγκου ένας ψυχίατρος. “Στο νοσοκομείο όταν αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μητέρα συνεννοήθηκαν με ψυχίατρο να δουν την 33χρονη. Όταν η μητέρα πήγε εκεί και θορυβήθηκε με όσα την ρωτούσε ο ψυχίατρος, πήγε στον Μάνο. Ο Μάνος έκανε μεγάλη φασαρία στο νοσοκομείο του Ρίου, επιτέθηκε ουσιαστικά στους γιατρούς και ρώταγε εάν θέλουν να βγάλουν τη γυναίκα του τρελή”, τόνισε η δημοσιογράφος.

Ακόμη, η Αγγελική Νικολούλη τόνισε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης απειλούσε τους δημοσιογράφους: “Εμάς μας απειλούσε, μας εκτόξευε απειλές. “Θα δείτε τι θα πάθετε όταν βγουν τα στοιχεία”, “οι γιατροί φταίνε”, ακούγαμε πάρα πολλά”, είπε.

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση