Ξεχασμένος στο νεκροτομείο του Ελπίς ο 41χρονος μηχανολόγος από τη Ζαχάρω – Στα αζήτητα 9 ολόκληρες ημέρες

ΝΕΚΡΟΤΟΜΙΟ

Τραγικός επίλογος στην εξαφάνιση του 41χρονου Διονύση Καλογερόπουλου. Ο μηχανολόγος από τη Ζαχάρω Ηλείας βρισκόταν επί εννέα 24ωρα νεκρός στα αζήτητα του νοσοκομείου «Ελπίς» στην Αθήνα, όπου είχε έρθει για ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του MEGA «Φως στο Τούνελ» και της Αγγελικής Νικολούλη, ο 41 ετών Διονύσης Καλογερόπουλος, μηχανολόγος σε τάνκερ, εντοπίστηκε νεκρός στα ψυγεία του νοσοκομείου «Ελπίς», όπου βρισκόταν ξεχασμένος επί εννέα μέρες χωρίς να έχει γίνει καν νεκροτομή.

Όπως αποκάλυψε το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, ο άτυχος άνδρας είχε χάσει τη ζωή του από το δεύτερο 24ωρο της εξαφάνισής του και παρά το γεγονός ότι είχε εκδοθεί Missing Alert, κανένας δεν ερεύνησε αν το πτώμα ανήκει στον αγνοούμενο.

Ο Διονύσης εντοπίστηκε στη συμβολή των οδών Θήρας και Σταυροπούλου στο κέντρο της Αθήνας τα ξημερώματα της Κυριακής, 7 Νοεμβρίου. Επιλήφθηκε το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο προχώρησε σε δακτυλοσκοπικό έλεγχο.

Ο άτυχος μηχανολόγος δεν ήταν σεσημασμένος για να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του και έτσι απλά, μπήκε στα αζήτητα.

Το χρονικό του θρίλερ

Ο Διονύσης, μηχανολόγος σε τάνκερ, είχε έρθει στην Αθήνα την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου για να επισκεφτεί έναν γιατρό. Θα επέστρεφε αυθημερόν στη Ζαχάρω Ηλείας, όπου έμενε. Κάτι φαίνεται ότι συνέβη και παρέμεινε στην Αθήνα με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Το δύσκολο έργο της αναγνώρισης ανέλαβε η αδερφή του που βρισκόταν την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» με την ελπίδα να τον βρει ζωντανό.

Με ενέργειες της εκπομπής, έγινε η επαφή της αρχικά με το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και στη συνέχεια με το νοσοκομείο «Ελπίς».

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr