Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

7 Απριλίου 2022, 8:11 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή όψη Ερμή – Κρόνου σου δίνει το πλεονέκτημα να παρακολουθείς τα πράγματα πριν οργανωθείς. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να συγκεντρωθείς δίνοντας περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή στην πρακτική πλευρά ενός έργου. Τα γούστα σου είναι παραδοσιακά σήμερα και η μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας ενισχύει την ανάγκη σου σε αυτούς τους τομείς για ασφάλεια. Εάν είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το φλερτ και τις νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι εξαιρετικές για σκέψη και επεξεργασία και ιδιαίτερα ισχυρές για την αξιοποίηση της εμπειρίας και της σοφίας σε ένα τρέχον πρόβλημα. Η ήσυχη μελέτη ή η εργασία μπορεί να είναι ευεργετική με τον Ερμή σε αρμονία με τον Κρόνο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να παρατηρήσεις και να χειριστείς λεπτομέρειες. Η ενασχόληση με τις ευθύνες αντί να κρύβεσαι από αυτές, είναι ικανοποιητική με αυτήν τη διέλευση στο παιχνίδι.

Δίδυμοι
Η σημερινή όψη Ερμή – Κρόνου ευνοεί την επικοινωνία, τις εκδόσεις και την έξυπνη σκέψη. Προσπάθησε να οργανωθείς και να βάλεις σε μια τάξη την ακαταστασία στο μυαλό σου. Μπορείς να βρεις πραγματικές, αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου σε κάνει να νιώθεις ισχυρή και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Εάν είσαι μόνη, μέσα στον εργασιακό χώρο σου, σου δίνεται μια ευκαιρία.

Καρκίνος
Η σημερινή διέλευση Ερμή – Κρόνου υποστηρίζει ένα εγχείρημα που έχει σχεδιαστεί για να διαρκέσει. Σε βοηθά επίσης να εστιάσεις και να λύσεις ένα πρόβλημα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να μάθεις, να μελετήσεις ή να τελειοποιήσεις ένα έργο. Υπάρχουν υπενθυμίσεις για τις δεσμεύσεις σου και οι προσπάθειες σχεδιασμού σταδιοδρομίας αξίζουν τον κόπο. Η Σελήνη κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο και οι συναισθηματικές σου ανάγκες γίνονται πιο έντονες.

Λέων
Μπορείς σήμερα να κάνεις μια ικανοποιητική πρόοδο στις πρακτικές υποθέσεις σου. Η δουλειά και η επίλυση προβλημάτων είναι ευκολότερη με το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο. Είναι επίσης εξαιρετικό για την αναζήτηση απαντήσεων, κάτι που μπορεί να είναι απίστευτα ικανοποιητικό. Οι συζητήσεις είναι γόνιμες και η δέσμευση για βελτιώσεις έρχεται άμεσα. Το συναίσθημα και ο έρωτας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Παρθένος
Η μελέτη ή η έρευνα μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι σήμερα. Η διέλευση του Ερμή με τον Κρόνο σε βοηθά να γειώσεις και να ξεκαθαρίσεις τις σκέψεις σου. Η οργάνωση σε έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου μπορεί να σε παρηγορήσει μειώνοντας το άγχος και τη ανησυχία σου. Το να εστιάζεις σε ένα έργο που πραγματικά σε απορροφά τονώνει την αίσθηση του σκοπού σου. Η ερωτική σου ζωή φέρνει εκπληκτικές εμπειρίες.

Ζυγός
Σε ενδιαφέρουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα με τη σημερινή όψη του Ερμή με τον Κρόνο. Υπάρχει μεγαλύτερη εστίαση στη συνεργασία αυτές τις μέρες και αυτή η τάση είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική σήμερα. Βλέπεις ορισμένα πράγματα στη ζωή σου πιο καθαρά αν λάβεις υπόψη σου την άποψη του ερωτικού σου συντρόφου. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και τη διάθεση σου.

Σκορπιός
Με τη σημερινή όψη του Ερμή με τον Κρόνο θα είναι πιο εύκολο να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη. Το να κάνεις ένα πράγμα τη φορά είναι μια πιο πετυχημένη προσέγγιση και σου δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσεις τις συνθήκες των εργασιακών, του σπιτιού, της οικογένειας αλλά και την υγεία σου. Η ενέργειας σου είναι ιδιαίτερα αυξημένη κι έτσι γίνεσαι πιο παραγωγική και δραστήρια.

Τοξότης
Τώρα βλέπεις τις λεπτομέρειες που μπορεί να έχασες τις τελευταίες μέρες, καθιστώντας αυτήν την περίοδο εξαιρετική για να δώσεις περισσότερη προσοχή σε έναν ιδιαίτερο τομέα ενδιαφέροντος. Οι αναμνήσεις είναι έντονες και σημειώνεις μια εξαιρετική πρόοδο σε ένα δημιουργικό ή επικοινωνιακό έργο. Σκέφτεσαι τις μακροχρόνιες ανταμοιβές και όχι τις άμεσες. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι μεθυστικό. Εάν είσαι μόνη, νέες γνωριμίες σε βγάζουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Αιγόκερος
Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται σήμερα και αύριο με τον Ερμή να εναρμονίζεται με τον Κρόνο και τον Άρη αύριο. Η προσοχή σου δεν αποσπάται εύκολα και με μια υπομονετική και τακτοποιημένη προσέγγιση ανακουφίζεσαι από το άγχος και σημειώνεις πρόοδο. Η εστίαση σε προσωπικές, οικογενειακές ή πρακτικές επιδιώξεις είναι μια ισχυρή έλξη. Καθώς η μέρα προχωρά η Σελήνη περνά στον τομέα της συνεργασίας και είσαι πιο προσανατολισμένη στους εργασιακούς στόχους σου.

Υδροχόος
Οι σταθερές ενέργειες στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι χρήσιμες. Νιώθεις πιο ολοκληρωμένη αν δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις λεπτομέρειες ή στις υποχρεώσεις που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στο παρελθόν. Παίρνεις έξυπνες αποφάσεις και βλέπεις ξεκάθαρα τις προτεραιότητες σου. Ο Ερμής στον τομέα των επικοινωνιών σου σήμερα και αύριο σου δίνει την ευκαιρία να επιδιώξεις σημαντικές συζητήσεις.

Ιχθείς
Το πρώτο μισό της ημέρας έχεις την τάση να θέλεις ή να χρειάζεται να ασχοληθείς με τις υποχρεώσεις σου, να τακτοποιήσεις κάτι ή να οργανωθείς έτσι ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Μια διέλευση Ερμή – Κρόνου φέρνει λογική και σταθερή ενέργεια η οποία είναι αναζωογονητική. Η πρακτικότητα και η προθυμία σου να βασιστείς στην κοινή λογική σε βοηθούν να ξεκλειδώσεις κάτι. Η αυξημένη σαφήνεια είναι καλή αίσθηση και σε βοηθά να λύσεις ένα πρόβλημα. Αναθεωρείς τον τρόπο που χειρίζεσαι ερωτικά θέματα.

Πηγή

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.