Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

23 Μαρτίου 2022, 7:37 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενθαρρύνει έναν αβίαστο ρυθμό και η Σελήνη σε εμπνέει να ανανεώσεις το πνεύμα σου. Είναι μια περίοδος ξαφνικών και χρυσών ιδεών. Αυτό που ακούς ή μαθαίνεις μπορεί να προκαλέσει κάθε είδους συναισθήματα ή να πυροδοτήσει σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Η συμπόνια είναι σε μεγαλύτερη προσφορά και το να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά φαίνεται η καλύτερη αντίδραση σήμερα. Προσπάθησε όσο το δυνατόν να αντιδράσεις με τη λογική σε ότι αφορά στη συναισθηματική σου ζωή.

Ταύρος
Είσαι πολύ πιο διαισθητική από το συνηθισμένο σήμερα και οι εντυπώσεις είναι αξιοσημείωτες. Ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Ποσειδώνα στον κοινωνικό σου τομέα πυροδοτώντας μερικές όμορφες ιδέες ή συζητήσεις με ή για φίλους. Μπορεί ενστικτωδώς να αναζητήσεις τρόπους να χαλαρώσεις, καθώς έχεις μεγαλύτερη ανάγκη να ξεφύγεις από τις πιέσεις για απόδοση ή παραγωγή. Οι διανοητικές συνδέσεις είναι στο επίκεντρο και μπορεί να νιώσεις συγκινημένη από αυτά που ακούς ή μαθαίνεις. Το να βοηθάς κάποιον με ενθαρρυντικά λόγια μπορεί να σε ανταμείψει.

Δίδυμοι
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ποσειδώνα είναι εξαιρετική για έναν καλό συνδυασμό διαίσθησης και λογικής. Είναι μια περίοδος έμπνευσης καθώς η δημιουργικότητα, το χρώμα και η φαντασία στους στόχους ή τις επικοινωνίες βρίσκονται στο επίκεντρο και φέρουν καλά αποτελέσματα. Μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι πραγματικά θέλουν οι άλλοι και ποια είναι τα κίνητρά τους σήμερα. Η ελκυστικότητά σου ενισχύεται και βελτιώνει την ερωτική σου ζωή.

Καρκίνος
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ποσειδώνα καθιστά μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς και να οραματιστείς. Μπορεί να εμπνευστείς από τους άλλους ή να τους εμπνεύσεις. Έχεις επίσης την τάση να εκφράζεις τις ιδέες σου με περισσότερη όρεξη και να πείθεις για αυτές. Ανακαλύπτεις νέες δυνατότητές σου στα εργασιακά και η παραγωγικότητα σου αυξάνεται. Η συναισθηματική σου ζωή περιστρέφεται γύρω από το παρελθόν.

Λέων
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να οικοδομήσεις την πίστη σου σε μια σχέση ή στα όνειρά σου. Ο κόσμος της φαντασίας σου είναι πλούσιος αν και η υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσεις μπροστά και να το παρακάνεις. Η μέρα επίσης μπορεί να ξεσηκώσει κάθε είδους ενδιαφέρουσες ιδέες και επιθυμίες. Γίνεσαι εξαιρετικά παραγωγική στα εργασιακά και εντυπωσιάζεις. Η ερωτική σου ζωή αποκτά ενδιαφέρον έστω και με έναν μικρό προβληματισμό.

Παρθένος
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση Ερμή – Ποσειδώνα παρόλο που μπορεί να υπάρχει κάτι στον αέρα είναι πιθανό να αποδεχτείς ένα μυστήριο. Μπορεί να καταλήξεις σε μια συμφέρουσα συμφωνία με κάποιον, είτε μιλώντας είτε όχι. Είναι μια περίοδος σημαντικών και συναρπαστικών συζητήσεων ή εμπνευσμένων σκέψεων και φαντασιώσεων που ενισχύονται αφήνοντας χαλαρή τη φαντασία σου. Εξοικείωση και άνεση χρειάζεσαι στη συναισθηματική, ερωτική ζωή σου.

Ζυγός
Το σημερινό τετράγωνο Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να ωθήσει θέματα που χρειάζονται αλλαγή είτε είσαι έτοιμη είτε όχι. Καθώς μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη με ένα δημιουργικό έργο ή να εξερευνήσεις ένα ρομαντικό ή προσωπικό ενδιαφέρον αυτές τις μέρες χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από την υπερβολική πίεση. Οι επαναστατικές ενέργειες μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε επιπλοκές εάν δεν γνωρίζεις ακριβώς τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Μην αντιδράς γρήγορα σε θέματα που αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός
Το δέσιμο με κάποιον είναι πιθανό να γίνει σε ψυχικό επίπεδο σήμερα. Αν και δεν είναι η ώρα να λάβεις σαφείς απαντήσεις υπάρχει αρκετή δραστηριότητα. Υπάρχει κάποια αβεβαιότητα προς το παρόν. Οι υγιείς αποδράσεις σε βοηθούν να ανανεώσεις τις σκέψεις και ενδιαφέρουσες ιδέες να προκύψουν με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται. Η ερωτική σου ζωή και η ψυχολογία σου σε σχέση με το συναίσθημα έχει τα σκαμπανεβάσματά της.

Τοξότης
Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για συνεργασία ενώ η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο είναι ανεξάρτητη, ενισχύοντας την τάση του να μοιράζεσαι. Κάτι ή κάποιος μπορεί να εξάψει τη φαντασία σου με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται. Είναι επίσης πιθανό να αναπολήσεις το παρελθόν και ίσως να το ρομαντικοποιήσεις, να το δοξάσεις ή και να το αναπολήσεις. Είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για τα θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Η φαντασία κυριαρχεί για αυτό πάτα τα πόδια σου στο έδαφος σε σχέση με τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

Αιγόκερος
Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εμπνευσμένες σήμερα, καθώς ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συναντιούνται στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Με αυτήν τη διέλευση θα μπορέσεις να πουλήσεις τις ιδέες σου πιο εύκολα και ίσως να αναζητήσεις μοναδικούς τρόπους έκφρασης. Εάν πρέπει να εξετάσεις ένα πρόβλημα από διαφορετική οπτική γωνία είναι μια εξαιρετική στιγμή να το κάνεις. Πρόσεξε για αυταπάτες που κυρίως αφορούν στην ερωτική σου ζωή.

Υδροχόος
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν μια ασυνήθιστη προσέγγιση για την απορρόφηση και ανταλλαγή ιδεών και πληροφοριών. Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας συναντιούνται ενθαρρύνοντάς σε να αξιοποιήσεις τη διαίσθησή σου και να την κάνεις να λειτουργήσει υπέρ σου. Δεν είναι κάτι που μπορείς να πιέσεις εσύ ή οποιοσδήποτε για αυτό άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν ομαλά. Διαχειρίσου τα οικονομικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων σου. Η ερωτική σου ζωή σε προβληματίζει σε αρκετά σημεία.

Ιχθείς
Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου υποδηλώνει ότι η ήρεμη και κατανοητή προσέγγιση στους άλλους, θα τους κάνει να γοητεύονται και να θαυμάζουν τα λόγια και τις ιδέες σου. Αν και είναι μια δημιουργική επιρροή καλό θα ήταν κάθε κίνηση και ενέργειά σου να τη σκέφτεσαι δυο φορές. Η οικογένεια ή ο σύντροφός σου, σου αποδεικνύει πως είναι στο πλευρό σου με κάθε τρόπο. Εάν είσαι μόνη, να είσαι σίγουρη πως το επόμενο διάστημα σε περιμένουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο Facebook για να μην χάνετε είδηση!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.