Νεαρός instagrammer φοιτητής του ΕΚΠΑ Ψαχνών ανεβάζει βίντεο που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους

nakis

Ο Βαγγέλης Νάκης είναι μόλις 20 ετών, φοιτά στο ΕΚΠΑ Ψαχνών ασχολείται πολύ ενεργά με το instagram, ανεβάζει βίντεο στο youtube, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και manager σε αρκετά μεγάλα events.

Το προφίλ του στο instagram αριθμεί 60.000 followers. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει είναι τα βίντεο που ανεβάζει στα οποία καταπιάνεται με πάρα πολύ σοβαρά κοινοτικά θέματα όπως το bulying και άλλα.

Αξίζει πραγματικά κανείς να αφιερώσει λίγα λεπτά και να τα παρακολουθήσει γιατί όλοι λίγο πολύ έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο από τα θέματα τους.

 

View this post on Instagram

Ποιον κοροϊδεύουμε ; Όλοι μας κάνουμε λάθη ! Δεν προσέχουμε…Γιατί να μην βάζουμε ζώνη ; Γιατί να οδηγούμε νευρικά ; Γιατί να είμαστε απρόσεκτοι ; Γιατί να είμαστε τόσο εγωιστές με τους φίλους μας , την οικογένεια μας, τον εαυτό μας ; Τι σημασία έχουν άραγε τα χρήματα, η φήμη , τα ρούχα τα ακριβά όταν δεν έχουμε πλέον χρόνο ; Τι σημασία έχει η ζωή χωρίς ανθρώπους ; Η ευχές μου για το 2020 είναι οι εξής: – Περισσότερη ζωή ! – Περισσότερες εμπειρίες ! – Περισσότερη αγάπη ! – Περισσότερες αναμνήσεις ! Στην τελική όταν ο χρόνος τελειώνει ας φροντίσουμε να είναι ένα επικό τέλος…που θα μείνει για πάντα. ➰ ——————————————— Photographer: @nicklaoutaris_photography ? Videographer: @epimtx ? ——————————————— Συμμετείχαν: @alexxp.01 @alex_michalopoulos @eliza._.sofia @aspampz @mariosbintakos @nick_laoutaris @philippos.sahbaz ——————————————— Μουσική παραγωγή: @yourkgbaΔημοσιεύθηκε από ? ——————————————— Μουσική εκτέλεση: @tzoanto ? ——————————————— Ευχαριστούμε: – Make up artist: @4makeupproonly ?‍? – Κλινική: Γενική Ιδιωτική Κλινική « Παναγία η οδηγήτρια» ?

A post shared Δημοσιεύθηκε από NAKIS (@v.nakis98) on

View this post on Instagram

«Πίσω στα δικά μας λοιπόν» για όλα τα παιδιά που αισθάνονται φόβο. Δεν είσαι μόνος ! Όλοι έχουμε αισθανθεί και αισθανόμαστε φόβο καθημερινά το θέμα είναι αν μπορείς να κοιτάξεις τον φόβο κατάματα και ο φόβος θα φοβηθεί και θα φύγει. Αν σκεφτείς ποτέ πως δεν είσαι έτοιμος ή ότι δεν μπορείς να το κανείς τότε απλά θυμήσου το εξής: « Οι δειλοί πεθαίνουν πολλές φορές πριν τον θάνατο τους» – Γουίλιαμ Σαίξπηρ, 1564 – 1616 #κάντοαληθινό

A post shared Δημοσιεύθηκε από NAKIS (@v.nakis98) on