Καιρός – Κλέαρχος Μαρουσάκης: Κακοκαιρία τη Μεγάλη Εβδομάδα, τι καιρό θα κάνει το Πάσχα

13 Απριλίου 2022, 5:13 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα; Ο καιρός δεν φαίνεται να είναι αποτρεπτικός για την έξοδο των εκδρομέων, αν και θα σημειωθούν βροχές από την Κυριακή των Βαΐων, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού.

Όπως σημειώνει ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης για τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, ο καιρός θα είναι άστατος.

Μεταξύ άλλων, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης σημειώνει τα εξής: «Από το απόγευμα του Σαββάτου και μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη περίπου ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα καταστεί άστατος που σημαίνει ότι κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες και με έμφαση θα μπορούσαμε να πούμε περιοχές που βρίσκονται προς τα κεντρικά, ανατολικά και βόρεια τμήματα της επικράτειας.

Ταυτόχρονα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση όπου στα κεντρικά και βόρεια θα κάνει κρύο τη νύχτα και το πρωί με αυξημένες τις πιθανότητες να δούμε ακόμη και χιόνια σε ψηλά βουνά της κεντρικής και βόρειας χώρας».

Στην ανάρτησή του, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης κάνει και την πρώτη πρόγνωση καιρού για το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

«Από Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και Μεγάλο Σάββατο ο καιρός φαίνεται να βελτιώνεται με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει οπότε ίσως δούμε θερμοκρασίες ακόμη και πάνω από τους 20 με 22 βαθμούς με έμφαση τα κεντρικά και νότια», σημειώνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

«Σε ότι αφορά το βράδυ της Ανάστασης στο μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας φαίνεται να έχουμε καλό καιρό και με καλές θερμοκρασίες. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο όμως προς τα βορειοδυτικά τμήματα να έχουμε κάποιες πρόσκαιρες τοπικές βροχές χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο.

Την Κυριακή του Πάσχα τα στοιχεία θέλουν πολύ καλό καιρό και με καλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση ίσως αποτελέσουν τα βόρεια τμήματα όπου ίσως έχουμε μπόρες προς το απόγευμα», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κλέραχος Μαρουσάκης.

Δείτε όλη την ανάρτηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη στη σελίδα του στο facebook:

Διαβάστε επίσης

Γίνετε μέλος στην κοινότητα VIBER του eviathema.gr για να μην χάνετε καμία είδηση

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.