Καιρός σήμερα: Βροχερή η Κυριακή του Πάσχα

arni 1

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Κυριακή του Πάσχα (16.04.2023), σε αρκετές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ αναμένονται βροχές, καταιγίδες, ακόμα και… χιόνια, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα, Κυριακή του Πάσχα (16.04.2023), στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα φέρει τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι και τις πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά στα δυτικά και από τις μεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, αναμένονται τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στις περισσότερες περιοχές τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.






Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες. Τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.