«Καταφθάνουν τα χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής»: Η μπηχτή του Γιάννη Καλλιάνου για τους μετεωρολόγους

Αυτές οι περιοχές της Αττικής θα «ντυθούν στα λευκά» από τη Δευτέρα σύμφωνα με την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου.

χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Χιόνια στην Αττική από Δευτέρα (29/1) προβλέπει ο Γιάννης Καλλιάνος. Ειδικότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος προβλέπει χιονοπτώσεις στην Αττική με επίκεντρο τα βόρεια προάστια που αναμένεται να ντυθούν στα «λευκά».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο χειμώνας έρχεται πάλι από την Κυριακή (28/1) και θα κρατήσει μέχρι την Τρίτη (30/1) με πιθανότητα χιονόπτωσης όχι μόνο στις ορεινές περιοχές αλλά και στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Καλλιάνο, από την Κυριακή θα επηρεαστούν κυρίως τα ανατολικά και νότια της χώρας και θα πέσει η θερμοκρασία κατά 7 βαθμούς ενώ θα επικρατήσουν βοριάδες έως 8 μποφόρ.

Στον Διόνυσο, την Εκάλη, τη Ροδόπολη, τη Δροσιά, την Πεντέλη, το Ντράφι, τους Θρακομακεδόνες, το Κρυονέρι, την Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο μπορεί να υπάρξει χιονόστρωση.

Όσον αφορά το κέντρο της Αθήνας ο Γιάννης Καλλιάνος θεωρεί σχεδόν απίθανο να πέσει χιόνι στο κέντρο και αν αυτό γίνει θα είναι μια «μεγάλη έκπληξη».

Δολοφονία στη Χαλκίδα: Η οικογένεια του 43χρονου ξυλουργού προσέλαβε τεχνικό σύμβουλο – «Θα βγει η αλήθεια, δεν είναι αυτή που βλέπετε»

Συνελήφθη άνδρας με καταδικαστικές Αποφάσεις

Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη – Ψυχρή εισβολή με χιονιά ακόμα και στην Εύβοια