19χρονη στην Χαλκιδική: «Προδόθηκα, αποφάσισα να την εκδικηθώ και της έκαψα το σπίτι» (Βίντεο)

19xronh

Τη δική της οπτική για τα όσα έγιναν, στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής δίνει η σήμερα 19χρονη, που πριν δυο χρόνια έβαλε φωτιά και έκαψε ολοσχερώς το σπίτι φίλης της, επειδή φέρεται ότι κοιμήθηκε με το αγόρι της.

H 19χρονη που έβαλε φωτιά και έκαψε ολοσχερώς το σπίτι παιδικής της φίλης στη Χαλκιδική, περιέγραψε το τι ακριβώς συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Ιουλίου του 2021 επειδή φέρεται να είχε κοιμηθεί με το αγόρι της.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Tlive», είπε μεταξύ άλλων πως «ζήλεψα και ένιωθα προδομένη από τη φίλη μου. Αποφάσισα να την εκδικηθώ με τη φωτιά στο σπίτι».

Όπως αναφέρει η ίδια είχε βγει το αγόρι της, την φίλη της, μια ακόμη κοπέλα και ένα αγόρι για νυχτερινή έξοδο, όταν θεώρησε πως ο σύντροφος της έδειξε ερωτικό ενδιαφέρον στο θύμα.

«Έγινε ότι έγινε εκεί πέρα, τα έβλεπα τα πράγματα λίγο σκούρα εκεί. Να πειράζονται οι δυο τους, δεν ήταν μεθυσμένη, ήταν μέσα στην όρεξη, μιλούσε και γελούσε. Κι εγώ ήθελα να πάω σπίτι, αλλά αποφασίσαμε να κάτσουμε κι άλλο. Εγώ ήθελα να φύγουμε στο σπίτι και λέω στην άλλη φίλη μου πάμε να φύγουμε. Όπως φεύγαμε, αυτοί βρήκαν την ευκαιρία, πήραν το μηχανάκι και έφυγαν κατευθείαν. Ακούμε το μηχανάκι που περνάει από τον πάνω δρόμο. Κατάλαβα ότι υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον και για αυτό ήθελα να φύγω. Πειραζόντουσαν και εγώ το έβλεπα», είπε χαρακτηριστικά.

«Έστειλα μήνυμα ότι “θα σου σπάσω το σπίτι”»

Έπειτα, ανέφερε πως «μας είπε ότι πάει να πάρει μπύρες και την περιμέναμε στο σπίτι. Στο σπίτι δεν ήρθε ποτέ. Πήγαμε μέχρι το περίπτερο και για απορία περνάμε από το σπίτι του αγοριού μου και είδα τα παπούτσια της μέσα. Χτυπάω την πόρτα και κλείνει το πατζούρι, εκεί καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μου άνοιγαν την πόρτα, ενώ μόλις είχα φτάσει σπίτι. Δεν φώναζα για να μην κάνω φασαρία στους γείτονες, αλλά χτυπούσα την πόρτα και το πατζούρι».

«Της έστειλα μήνυμα ότι “θα σου σπάσω το σπίτι”. Αλλά μετά τα σκέφτηκα αλλιώς. Είπα στη φίλη μου να πάρουμε οινόπνευμα και πήγα να πάρω. Πήγαμε στο σπίτι και έγινε ότι έγινε. Μπήκα από το μπαλκόνι, παρότι εκείνη λέει πως ήταν κλειστό το παράθυρο, ήταν ανοιχτό, δεν έσπασα κάτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Mάλιστα, στη συνέχεια περιέγραψε και τον τρόπο με τον οποίο έβαλε τη φωτιά, υποστηρίζοντας πως «έβαλα οινόπνευμα σε όλο το σπίτι, παντού, στο πάτωμα, την τουαλέτα. Άναψα τον αναπτήρα και πήρε φωτιά. Ζήλεψα και δεν ήταν ότι καλύτερο για αυτόν που αγαπούσες τότε, ένιωθες ερωτευμένη, να πάει με την φίλη σου. Μου φάνηκε σαν να με πρόδωσε. Σκεφτόμουν “άντε αυτός, αλλά η φίλη μου;”»

«Δεν ήξερα ότι υπήρχε κόσμος πάνω. Μου είχε πει ότι θα πάνε πάνω, επειδή θα είναι μόνοι τους. Όταν εννοούσε όλοι, νόμιζα όλοι όλοι. Μου είπε ότι μπορούμε να κάτσουμε, να κάνουμε φασαρία, να βάλουμε μουσική, που να σκεφτώ. Δεν τόλμησα να γυρίσω το κεφάλι να δω τι γινόταν πίσω», σημείωσε στις δηλώσεις της, αναφέροντας πως έχει μετανιώσει για ότι έκανε.