30χρονος απείλησε να σκοτώσει την μητέρα του γιατί δεν άντεχε τις γάτες της

30 Αυγούστου 2022, 9:47 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου νοσηλεύεται ένας 30χρονος που απείλησε να σκοτώσει την 54χρονη μητέρα του, γιατί δεν άντεχε… τις γάτες της. Τα περιστατικά βίας στο σπίτι, σύμφωνα με την 54χρονη είναι αλλεπάλληλα, γι΄αυτό και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στις Αρχές.

Το τελευταίο περιστατικό, που οδήγησε και στην καταγγελία της 54χρονης μητέρας από τον Βόλο, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο (27.08.2022). Ο 30χρονος – όπως αναφέρει η 54χρονη – βγήκε εκτός εαυτού, την έσπρωξε και την απείλησε να την σκοτώσει, με την ίδια να καταγγέλλει πως της ζητάει συνέχεια χρήματα, τα οποία δεν διαθέτει για να του δώσει.

Πληροφορίες του gegonota.news αναφέρουν ότι η 54χρονη περιέγραψε στην αστυνομία την δύσκολή κατάσταση που βιώνει στο σπίτι με τον 30χρονο γιο της και είπε πως φοβάται πλέον για την ζωή της.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στο τμήμα και δεν αρνήθηκε καμία από τις κατηγορίες. Δήλωσε πως δεν αντέχει τη ζωή με την μητέρα του γιατί μαζεύει γάτες στο σπίτι, που του κάνουν τον βίο-αβίωτο… και οδηγήθηκε με εισαγγελική εντολή στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα χρόνο.

Με πληροφορίες από gegonota.news

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.