Άγρια επίθεση του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή σε ιδιοκτήτρια καταστήματος – Γιώργος Ψαθάς: “Ζητάω εκ μέρους του Συγνώμη. Θα τακτοποιηθεί το ζήτημα” [ΒΙΝΤΕΟ]

μιχάλης καλαβρής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Άγρια και αδικαιολόγητη επίθεση εντός καταστήματος σε κεντρικό δρόμο των Ψαχνών του Προέδρου Ψαχνών Μιχάλη Καλαβρή προς την ιδιοκτήτρια σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Προκλητική ανάρτηση του Νικόλαου Φατούση, διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Βουλευτή ΝΔ Σπύρου Πνευματικού: “Η Ελλάδα σώθηκε από την Κομμουνιστική λαίλαπα”

δςφςε

Η ιδιοκτήτρια λίγη ώρα πριν το συμβάν κάλεσε τον Πρόεδρο καθώς εκείνη την ώρα έξω από το κατάστημα της βρισκόταν υδροφόρα η οποία είχε εντολές να καθαρίσει τους δρόμους, χωρίς όμως επιτυχία, αφού οι εργαζόμενοι πασαλείβαν όπως όπως τις οδούς ρίχνοντας αμελητέα ποσότητα νερού από την μια και την άλλη με αποτέλεσμα η λάσπη απλά να αλλάζει μεριές όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο και να τον ενημερώσει.

Ο Πρόεδρος τότε αφού άρχισε να φωνάζει από το τηλέφωνο, αποφάσισε ότι είναι συνετό να το κλείσει και να συνεχίσει την αδικαιολόγητη επίθεση του στο κατάστημα της Κυρίας όπου μπαίνοντας μέσα άρχισε να βρίζει επι προσωπικού,  χρησιμοποιώντας τους χαρακτηρισμούς “είσαι κομπλεξική”, “το κολόσογο σας που μπλέξαμε” ενώ σε απόσταση αναπνοής προσπάθησε να χειροδικήσει την ιδιοκτήτρια. Φεύγοντας ο Πρόεδρος φωνάζοντας απορούσε που είναι η λάσπη στον δρόμο ενώ ακόμα και τις απογευματινές ώρες αν περάσει κάποιος η σκόνη από την λάσπη κάνει “πάρτυ”.

σδαδασ

Μια άνανδρη επίθεση του Προέδρου, η οποία δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ενώ η ιδιοκτήτρια είναι αποφασισμένη να καταφύγει στην δικαιοσύνη. Η ιδιοκτήτρια κάλεσε αμέσως μετά τον Δήμαρχο Γιώργο Ψαθά, ο οποίος όπως πάντα θα το τακτοποιούσε ο ίδιος ενώ ζήτησε εκ μέρους του Προέδρου συγνώμη.

Είναι απλό πάντως, το λιγότερο που έχει να κάνει ο Πρόεδρος είναι να παραιτηθεί αν νομίζει ότι οι αρμοδιότητες που έχει είναι πάρα πολύ και δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα και εννοείται πως όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο όπως δέχεσαι τα δημοσιεύματα για τις ταμπέλες και τις κορδέλες έτσι πρέπει να δέχεσαι και τις ευγενικές παρατηρήσεις για τον τόπο…