Άγριο bullying σε 13χρονο – Συμμαθητές του ανέβασαν βίντεο στο Tik Tok

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Θύμα bullying έπεσε ένας 13χρονος σε σχολείο του Αγρινίου, όταν μία συμμαθήτρια του άρχισε να τον χτυπά, ενώ κάποιοι συμμαθητές της επέλεξαν αντί να επέμβουν, να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους το απαράδεκτο περιστατικό.

Ακολουθήστε το eviathema.gr στο GOOGLE NEWS ΕΥΒΟΙΑ ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΒΟΙΚΗ EVIATHEMA

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το thebest.gr, το περιστατικό bullying έλαβε χώρα σε σχολείο του Αγρινίου στις 11 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα όταν η μητέρα του 13χρονου πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί της τον βρήκε χτυπημένο να κλαίει.

Ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας ο μαθητής παραδέχτηκε πως μία συμμαθήτριά του άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο την ώρα που σχόλαγαν, ενώ μπροστά στην επίθεση ήταν έξι ακόμα συμμαθητές του που παρότρυναν και επευφημούσαν την κοπέλα που τον χτυπούσε.

Μάλιστα, οι συμμαθητές του κατέγραψαν την επίθεση στον 13χρονο ανεβάζοντας αργότερα τα σχετικά βίντεο στο Instagram και στο Tik Tok.

Στο βίντεο διακρίνεται ο μικρός μαθητής να κρατά προτεταμένο το χέρι του για να αποκρούσει τα άγρια χτυπήματα της ανήλικης, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στις 12 Νοεμβρίου σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου. Στη μήνυση περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στην στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης.

Σύμφωνα με τη μητέρα το παιδί επέστρεψε στο σχολείο έπειτα από μέρες, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ζήτησε και άλλαξε τμήμα.

Διαβάστε Επίσης:

Διαβάστε όλα τα νέα του eviathema.gr στο Google News