Ανακοίνωσε την αυτοκτονία του στο Instagram – Θρίλερ για να σωθεί η ζωή του

νοσοκομειο

Αστυνομικός πρόλαβε την αυτοκτονία στην Κρήτη. Φίλος του παρολίγον αυτόχειρα είδε την ανάρτηση και τηλεφώνησε στην αστυνομία…

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στήθηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου του 2024, στην Κρήτη, εξαιτίας μίας πληροφορίας που ανέφερε πως ένας νέος άνθρωπος έχει στο μυαλό του, την αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν περίπου στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα όταν ένας 25χρονος με ανάρτησή του στο Instagram ανέφερε πως έχει σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την ανάρτησή του είδε ένας φίλος του και πήρε έντρομος τηλέφωνο στην αστυνομία ενημερώνοντας για τις προθέσεις του κολλητού του. Ο αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία κινήθηκε άμεσα και αφού είδε την ανάρτηση βρήκε τα στοιχεία του 25χρονου και του τηλεφώνησε, ενώ έδωσε σήμα και στους ένστολους που βρισκόταν σε περιπολία.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 25χρονος απάντησε στην κλήση του και φαίνεται να ήταν σε κατάσταση σύγχυσης και απελπισίας.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο αστυνομικός του έπιασε τη κουβέντα και διαπίστωσε πως περπατούσε στο κέντρο της πόλης. Με έξυπνο τρόπο έμαθε ακριβώς πού βρισκόταν και ειδοποίησε τους αστυνομικούς που ήταν σε περιπολία.

Μισή ώρα μετά ο 25χρονος εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε συνοδεία αστυνομικών στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται στην Ψυχιατρική κλινική.