Ανοιχτή επιστολή του Αθανάσιου Καλαβρή προς τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά – “…αναγκάζομαι να παρέμβω για να σας επισημάνω ένα τραγικό λάθος που διαπράξατε…”

Ανοιχτή επιστολή απέστειλε ο τ. Αντινομάρχης Ευβοίας Θανάσης Καλαβρής προς τον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά

Θανάσης Καλαβρής

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Όπως γνωρίζετε, μετά από  τη συνειδητή απόσυρση μου από την ενεργό πολιτική δράση δεν έχω παρέμβει στα πολιτικά δρώμενα του τόπου μας ( κακώς ή καλώς, όπως ο καθένας το ερμηνεύει) πιστεύοντας ότι έπρεπε να αφήσω χώρο σε νέα πολιτικά πρόσωπα που μπολιασμένοι από τις εμπειρίες των παλαιοτέρων και  με την ορμή των νεωτεριστικών ιδεών τους θα προσέφεραν κάτι περισσότερο για το καλό και την προστασία του τόπου μας.

Μετά τις πλημμύρες όμως που έπληξαν την περιοχή μας και ρήμαξαν εκατοντάδες νοικοκυριά αναγκάζομαι να παρέμβω για να σας επισημάνω ένα τραγικό λάθος που διαπράξατε κατά την απονομή του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών ποσού εξακοσίων (600) ευρώ στα νοικοκυριά που επλήγησαν.

Συγκεκριμένα ενώ το επίδομα αυτό σύμφωνα με το άρθρο 1 της Υ.Α. 33862/16-5-2019 (ΦΕΚ1699 τ. Β΄/2019) έπρεπε να το λάβουν ανεξαιρέτως όλοι όσοι η κύρια κατοικία τους επλήγει εσείς δεν το καταβάλατε επικαλούμενοι το άρθρο 6 της ίδιας απόφασης που αναφέρεται σε προδιαγραφές επιδόματος για την αντιμετώπιση απλών επισκευαστικών εργασιών ή και την αντικατάσταση οικοσκευής .

Επειδή δεν θέλω να περάσει από το μυαλό μου ούτε καν σαν υποψία ότι επίτηδες και μελετημένα δεν καταβάλλατε τα ποσά αυτά για να τα χρησιμοποιήσετε σε άλλους σκοπούς, αλλά από αβλεψία και κακή ερμηνεία του νόμου δεν χορηγήθηκε το ποσόν αυτό το οποίο θα απάλυνε κάπως τις ιδιαίτερες ανάγκες που δημιουργήθηκαν, σας παρακαλώ να επανεξετάσετε το θέμα και με παρρησία να διορθώσετε το λάθος σας.

 

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Καλαβρής

τ. Δημοτικός Σύμβουλος  Διρφύων – Μεσσαπίων.- τ. Αντινομάρχης  Εύβοιας

Ειδήσεις Σήμερα: 

Ψαχνά Ευβοίας: Μπήκαν σπίτι της και της “βούτηξαν” τα χρήματα που είχε – Άμεση σύλληψη από την Αστυνομία

Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Η ανακοίνωση για το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στα Ψαχνά

Απαλλαγή από την επιτροπή δεοντολογίας του Ολυμπιακού – Ατρόμητος – Αθώος ο πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Γιάννης Παπακωνσταντίνου

Χαλκίδα Ευβοίας: Γυαλιά Καρφιά το 1ο ΕΠΑΛ από τους μαθητές που κάνουν κατάληψη[ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Εύβοια, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr