Αποκαλύψεις σοκ για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου: Ο 27χρονος τη βίασε και τη σκότωσε

dolofonos kriti amaji

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ιτον.

Οπως αποκάλυψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε, ο 27χρονος αγρότης Γ.Π. και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να βίασε την Αμερικανίδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια βίαιης εγκληματικής ενέργειας και πιθανής σεξουαλικής κακοποίησης.

Πώς δολοφόνησε την 60χρονη βιολόγο ο 27χρονος
Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέντευξη τύπου, εντόπισε την 60χρονη στο δρόμο κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι ενώ έκανε τζόκινγκ, έκανε αναστροφή τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του και την έριξε κάτω αναίσθητη. Εν συνεχεία την έβαλε στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του και τη μετέφερε στο σπήλαιο, σε απόσταση 10 χλμ.. Εκεί παρέμεινε περίπου μια ώρα και 20 λεπτά. Τη βίασε και εν συνεχεία την πέταξε σε ένα φρεάτιο στο παλιό πυροβολείο, το οποίο σκέπασε με μια παλιά παλέτα.

Ο δράστης υποστήριξε στις αρχές ότι εκείνο το μεσημέρι τις 2ας Ιουλίου είχε βγει με σκοπό να ικανοποιηθεί σεξουαλικά και ο σκοπός του εγκλήματος ήταν σεξουαλικός. Υποστήριξε ακόμη ότι όταν τη βίασε η 60χρονη δεν είχε τις αισθήσεις της αλλά δεν ήταν νεκρή. Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. υποστήριξε ότι δεν είναι σαφές ακόμη αν την ώρα που υπέστη το βιασμό η 60χρονη ήταν νεκρή καθώς ο ιατροδικαστής προσδιορίζει την ώρα θανάτου της γενικά στο μεσημέρι της 2ας Ιουλίου.

Η 60χρονη, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε βαριά κατάγματα στα πλευρά και στο πρόσωπο και χτυπήματα στα χέρια. Αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι ο δράστης την είχε μαχαιρώσει, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Τα βαθιά γδαρσίματα στα χέρια της προέρχονταν από τα χτυπήματα από το αυτοκίνητο αλλά και στον γεγονός ότι την πέταξε στο φρεάτιο.

Τέλος, ο ιατροδικαστής καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της 60χρονης ήταν ασφυκτικός χωρίς αυτό να σημαίνει ότι προήλθε από το κλείσιμο των αεραγωγών. Ο δολοφόνος στην κατάθεσή του στις αρχές αρνήθηκε ότι την έπνιξε. Ο θάνατος της 60χρονης μπορεί να προήλθε από ασφυξία λόγω των βαριών καταγμάτων που είχε στα πλευρά.

Μετά τη δολοφονία ο 27χρονος πήγε σε γειτονικό νεκροταφείο προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του εγκλήματος, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι πίστευε ότι δεν έφθαναν ποτέ στα ίχνη του, δεν θα έβρισκαν ποτέ την 60χρονη βιολόγο στο Κτήριο και για αυτό και ξαφνιάστηκε όταν τον ανακάλυψαν.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Αστυνομκός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης, ο διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων Πάρης Χινόπουλος και η υπεύθυνη του γραφείου τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης Ελένη Παπαθανασίου.

Βίντεο: Ο 27χρονος βίασε και σκότωσε την βιολόγο
Δείτε τις ανακοινώσεις της αστυνομίας για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος της Αμερικανίδας βιολόγου: