Είδηση για: #, #

ΑΠΟΚΛΕΙΣTIKΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κεραυνός εν αιθρία για τους εργαζόμενους μεγάλης εταιρείας στο Βασιλικό Εύβοιας

11 Ιουνίου 2020, 10:56 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviathema.gr, μαύρα, επικίνδυνα  σύννεφα συγκεντρώνονται πάνω από την EVIOP TEMPO  και τους εργαζόμενους της. Ξαφνικά η διεύθυνση επικαλείται προβλήματα αλλά και μείωση παραγγελιών. Μάλιστα προχώρησε στην  ενημέρωση  του σωματείου εργαζομένων της επιχείρησης για τα προβλήματα αυτά και πρότεινε πως θα πρέπει να προβούν στην μείωση εργασίας. Ακολούθως ανακοίνωσε πως  ξεκινάει η τετραήμερη εργασία για το προσωπικό αντί πενταήμερης που ίσχυε.

Ψαχνά Ευβοίας: Παρουσίαση του έργου Κλειστού Γυμναστηρίου – Συνεργασία Περιφέρειας και Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Από το ρεπορτάζ προκύπτει κι ένα ακόμη σοβαρό στοιχείο και πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει υπογραφεί η ετήσια γενική σύμβαση εργασίας αν και η εταιρεία καθησύχασε το σωματείο ως προς αυτή την ανησυχία.

Η ενημέρωση για την πορεία της εταιρείας γίνεται σε μηνιαία βάση και τόσο το σωματείο όσο και οι εργαζόμενοι ανήσυχοι αναμένουν τα δυσάρεστα προβλήματα για την οικονομική πορεία της εταιρείας να μην συνεχιστούν αφού και το 2019 τελείωσε εξίσου δύσκολα για το προσωπικό.

Η EVIOP TEMPO  είναι μια από τις εναπομείναντες εταιρείες του νομού της Εύβοιας, ένας νομός που κατέχει  θλιβερό ρεκόρ  κλεισμένων επιχειρήσεων. Η Εύβοια δυστυχώς κρατάει την δεύτερη θέση στην ανεργία σε όλη την χώρα και σαφώς οι αρμόδιοι φορείς  οφείλουν να συνδράμουν άμεσα για την αλλαγή κατεύθυνσης της πορείας της ανεργίας της Εύβοιας αλλά και στην προκειμένη περίπτωση για την αποφυγή χειρότερων προβλημάτων στην  EVIOP TEMPO που έχει σημειώσει έναν δύσκολο αγώνα επιβίωσης, περνώντας κυριολεκτικά  δια πυρός και σιδήρου!

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.