,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – ΚΥ Ψαχνών: “Η προσέλευση των πολιτών τόσο για τακτικά όσο και για επείγοντα περιστατικά συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό”

23 Απριλίου 2020, 10:26 πμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads
κυψαχνών
Η υγειονομική κρίση που έπληξε την ανθρωπότητα με την πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε την χώρα μας (όπως παντού) να οργανώσουν το σύστημα υγείας και τις υφιστάμενες δομές στις νέες συνθήκες.
Σύμφωνα με το ρεπορταζ του eviathema.gr το Κέντρο Υγείας Ψαχνών σαν μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της 5 ης ΥΠΕ. Έγιναν οι αναγκαίες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του Κ. Υ. ώστε να διασφαλιστούν όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις αποφυγής διάδοσης του ιού σε περίπτωση εμφάνισης του.
Ο 5η ΥΠΕ εφοδίασε το ΚΥ με τον αναγκαίο εξοπλισμό. Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια της Δημοτικής Αρχής, του Πανεπιστημίου Ψαχνών, τοπικών επιχειρήσεων αλλά και ιδιωτών ενισχύοντας την δομή με υλικά προστασίας.
Άτομα από τους Κύκλου του ΚΥ Ψαχνών δήλωσαν αποκλειστικά στο Eviathema.gr: “Η προσέλευση των πολιτών τόσο για τακτικά όσο και για επείγοντα περιστατικά συνεχίζονται με τον ίδιο ρυθμό, λαμβάνοντας τα απαραίτητο μέτρα προφύλαξης για τους πολίτες και για το προσωπικό.”
Ενώ επίσης πρόσθεσαν: ” Οι πολίτες επιπλέον τηλεφωνούν στο Κ. Υ. για οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαστε ευτυχείς γιατί μέχρι σήμερα δεν είχαμε στην περιοχή μας επιβεβαιωμένο κρούσμα. Συνεργαζόμαστε με τον ΕΟΔΥ, την ΥΠΕ, το νοσοκομείο Χαλκίδας, την τοπική αυτοδιοίκηση για να αντιμετωπίσουμε ότι πρόβλημα προκύψει.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξανδρος Θεοδώρου: Ξεκινήσαμε αποκατάσταση σε αρκετούς δρόμους σε όλη την ΔΕ Κύμης

Κορονοϊός: Κανένας νέος θάνατος σήμερα

Αιδηψός: Παρεμβάσεις καθαριότητας του δήμου σήμερα στην περιοχή

Ψαχνά Ευβοίας – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγρια ληστεία σε κεντρική επιχείρηση της περιοχής

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.