Ασθενής άναψε τσιγάρο και πήρε φωτιά ολόκληρο το δωμάτιο του νοσοκομείου [ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ]

Νοσοκομείο

Διασωληνωμένος είναι ένας ασθενής στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα, ο οποίος υπέστη εγκαύματα από φωτιά που εκδηλώθηκε στο δωμάτιό του. Ο ασθενής άναψε τσιγάρο, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το στρώμα και να καταστραφεί ολοσχερώς το δωμάτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε χρήση πυροσβεστήρα για να περιοριστεί η πυρκαγιά, ενώ ο ασθενής, που δεν είχε συνοδό μαζί του, και νοσηλευόταν στην ορθοπεδική κλινική του νοσοκομείου, υπέστη έγκαυμα.

rio

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Δημήτρης Μπάκος, «είχαμε έναν απομονωμένο ασθενή με σηπτικό κάταγμα ο οποίος λάμβανε ισχυρή αντιβίωση, σε μονόκλινο δωμάτιο, στην ορθοπεδική. Φαίνεται ότι προσπάθησε να ανάψει κάποιο τσιγάρο, ενώ, είχε στη μύτη κι ένα μικρό ρινικό οξυγόνο.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα υπήρξε επέμβαση από νοσηλευτές που με πυροσβεστήρες έσβησαν αμέσως τη φωτιά, μέσα σε 20- 30 δευτερόλεπτα. Καλέσαμε και την πυροσβεστική, όμως, η φωτιά έσβησε πριν φτάσει στον χώρο.

Ο ασθενής δεν είχε συνοδό μαζί του, ενώ, ο θάλαμος ήταν απέναντι από τους νοσηλευτές που κατάλαβαν άμεσα τι συνέβαινε.

cqbdhqivdz6423f68d170a9

«Ο ασθενής έχει σοβαρό έγκαυμα στο θώρακα και έχει διασωληνωθεί προληπτικά και παράλληλα θα δούμε με τους πλαστικούς χειρουργούς τι θα γίνει με το έγκαυμα», είπε ο διοικητής.

Έρευνες για τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς στον θάλαμο νοσηλείας, ο οποίος έχει υποστεί αρκετές ζημιές, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε όλες τις ειδήσεις του eviathema.gr στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Εύβοια: Φωτιά στην Χιλιαδού – Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο [ΦΩΤΟ]

Χαλκίδα: 41χρονη λήστεψε και χτύπησε ηλικιωμένη στην μέση του δρόμου

Διάρρηξη σε καφέ στα Ψαχνά Ευβοίας τα ξημερώματα – Η κάμερα έπιασε τον δράστη την ώρα που άδειαζε την ταμειακή μηχανή [ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

Ερέτρια: Άτομα ρίχνουν βαρελότα έξω από σπίτι – Βίντεο ντοκουμέντο την ώρα της έκρηξης

Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που ασυνείδητος οδηγός παραβιάζει κόκκινο φανάρι στο κέντρο της Χαλκίδας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ερέτρια: Τρεις συλλήψεις ανηλίκων για την έκρηξη στο γυμνάσιο την ώρα της εκδήλωσης