Χαλκίδα Ευβοίας: Άγρια καταδίωξη κλεμμένου οχήματος στην Χαϊνά το βράδυ της Κυριακής – Μπαράζ συγκρούσεων και τραυματισμός

καταδίωξη-χαλκίδα-ευβοίας

Όλεθρος στο πέρασμα του κλεμμένο ΙΧ το βράδυ της Κυριακής στην Χαϊνά. Σύγκρουση με 5 ΙΧ επιβατικά, 1 περιπολικό και τραυματισμός μικρού παιδιού.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Κυριακής, ΙΧ εμφανίστηκε επί της οδού Ιατρίδου, να διασχίζει αντίθετα την κεντρική οδό. Ο οδηγός μάλλον υπό επήρεια οδηγούσε επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τρία οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα στην οδό.

Περαστικοί βλέποντας την κατάσταση κάλεσαν αμέσως την αστυνομία και μετά από εντολή του Κέντρου, η Ομάδα Ζ και περιπολικά της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου ακολούθησε μια αρκετά επεισοδιακή καταδίωξη ενώ διαπιστώθηκε ότι το όχημα είναι κλεμμένο.

Χαλκίδα Ευβοίας: “Ρεσιτάλ” διαρρήξεων το βράδυ του Σαββάτου

Το όχημα στην προσπάθεια του να ξεφύγει, διέσχισε την Οδό Κακαρά, πάλι αντίθετα καταλλήγοντας επί της Οδού Χαϊνά, όπου συγκρούστηκε με άλλα δύο ΙΧ επιβατικά και ένα περιπολικό της αστυνομίας ενώ εκείνη την ώρα τον δρόμο διέσχιζε νεαρό άτομο το οποίο τραυματίστηκε ελαφριά.

Μέσα σε λίγη ώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον επικίνδυνο οδηγό και να οδηγηθεί στο ΑΤ Χαλκίδος ενώ ειδοποιήθηκε η ιδιοκτήτρια του κλεμμένου οχήματος καθώς επίσης ειδοποιήθηκαν με σημείωμα όλοι οι ιδιοκτήτες των τρακαρισμένων οχημάτων να προσέλθουν στο τμήμα για την δήλωση τους.

Ειδήσεις και Νέα από την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι και όλη την Εύβοια 24/7 από το eviathema.gr, την πιο έγκυρη ηλεκτρονική εφημερίδα της Εύβοιας.

Διαβάστε Επίσης

Αστυνομία: 24 συλλήψεις μετά από συντομευμένες επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Κάρυστος Ευβοίας: Τον συνέλαβαν για κλοπή πιστωτικής κάρτας – Ανενόχλητος πήγε στην τράπεζα και έβγαλε λεφτά

Εύβοια: Αυξημένη η κίνηση το Πρωί του Σαββάτου [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]