,

Διαδικτυακή Επετειακή Εκδήλωση για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

4 Νοεμβρίου 2020, 8:09 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», κύριος Κώστας Γιαννόπουλος, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 19:30 μ.μ. στη Διαδικτυακή Επετειακή Εκδήλωση για τα 25 χρόνια από την ίδρυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η μετάδοση θα πραγματοποιηθεί από το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας».

Κορονοϊός: Συνολικά 2.646 κρούσμα σήμερα Τετάρτη 04/11 – 6 συνολικά στην Εύβοια και 14 στην Βοιωτία

Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ημέρα που ο μικρός Ανδρέας Γιαννόπουλος έγραψε την τελευταία σελίδα του ημερολογίου του, ανοίγοντας μια νέα σελίδα για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση του έργου του Οργανισμού πανελλαδικά. Εθελοντές, υποστηρικτές και εργαζόμενοι θα μοιραστούν πραγματικές ιστορίες και δράσεις από τα 25 χρόνια μας.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η κυρία Ρίτσα Μπιζόγλη.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση από:

o το κανάλι μας στο YouTube 

o τη σελίδα μας στο Facebook

Με μεγάλη χαρά και εκτίμηση σας απευθύνουμε αυτή την πρόσκληση για να παρακολουθήσετε και να καλύψετε δημοσιογραφικά την εκδήλωσή μας.

Η συμμετοχή σας ιδιαίτερα φέτος είναι πολύτιμη και ελπίζουμε ότι θα σας έχουμε για άλλη μία φορά κοντά μας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Χάρη στην υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, έχει γνωρίσει ο κόσμος το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού για κάθε παιδί και οικογένεια σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.