Δήμος Χαλκιδέων: Δημοπρατείται το έργο της Δημοτικής Αγοράς

Χαλκίδα Νέα Δημοτική Αγορά Χαλκίδας

Ψηφίστηκε από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χαλκιδέων σήμερα, Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, η Διακήρυξη Δημοπράτησης του έργου “Αποκατάσταση, Ανάδειξη, Ανάπτυξη και Λειτουργική Επανένταξη της Δημοτικής Αγοράς της Χαλκίδας”.

Η Έλενα Βάκα στην εκδήλωση μνήμης για τα 76 χρόνια από την εκτέλεση της Λέλας Καραγιάννη

Το έργο της Δημοτικής Αγοράς δημοπρατείται με ανοιχτή διαδικασία για τη σύναψη ηλεκτρονικών δημοσίων συμβάσεων έργου άνω των ορίων του Ν. 4412/2016. Ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 και ως ημερομηνία ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών η Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020.

“Η δημοπράτηση του έργου της Δημοτικής Αγοράς αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών της παρούσας αλλά και όλων των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών των τελευταίων 25 ετών. Ένα εμβληματικό έργο για την πόλη της Χαλκίδας μπαίνει στην τελική του ευθεία, έχοντας πλέον σίγουρο και σταθερό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης”, δήλωσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr