Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων: Αναβολή, της αιμοδοσίας της 5ης Απριλίου

αιμα

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων ενημερώνει τους πολίτες /Αιμοδότες για την αναβολή της προγραμματισμένης Εθελοντικής Αιμοδοσίας, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020, λόγω της Πανδημίας του Κορωνοιου , προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των πολιτών έπειτα από τις συστάσεις των παγκόσμιων κι εθνικών φορέων υγείας.
Όταν το επιτρέπει η κατάσταση θα ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία της 10ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.
Παρόλα αυτά…
Είναι γεγονός πως ο περιορισμός για την εξάπλωση της Επιδημίας και ο δικαιολιγημενος φόβος των πολιτών έχει προκαλέσει σοβαρότατη μείωση των αποθεμάτων αίματος.
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης…
Καλεί όλους τους Εθελοντες Αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, απευθυνόμενοι στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ. Ν. Χαλκίδας – Κύμης – Αλιβέριου, στο Μέγαρο της Περιφερειακης Ενότητας (Αμφιθέατρο), καθημερινά :ΔΕΥΤΈΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ  από 8:30π.μ έως 13:00μ.μ , με σκοπό να διασφαλιστεί η επάρκεια του τόπου σε αίμα και η κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού.
Ας μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει!!!
Ας δείξουμε γι ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη είναι πιο δυνατή από το φόβο!!!!
Ας ακουστεί γι ακόμη μια φορά το σύνθημα μας δυνατά : ΟΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΆΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΊ!!!!
Γιατί είναι γεγονός ότι… Οι αντιξοοτητες είναι η διαμάντοσκονη με την οποία ο ουρανός γυαλίζει τα κοσμήματα του!!!
Οι αντιξοοτητες δημιουργούν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!!
Με εκτίμηση
Επιτροπή Αιμοδοσίας Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων.