Δύο κρούσματα Κορονοϊού στην εταιρία Δ.ΚΕΛΑΪΔΙΤΗΣ & ΣΙΑ Α.Ε – Τι ανακοίνωσε η εταιρία

Κελαϊδίτης

Δελτίο τύπου εξέδωσε η εταιρία Δ. Κελαϊδίτης & ΣΙΑ Α.Ε. σχετικά με δύο κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν στην εταιρία σε δειγματοληπτικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 02/12 ενώ παράλληλα η εταιρία προχώρησε άμεσα στην εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων περιορισμού της διασποράς του ιού…

Το δελτίο τύπου…

Σε συνέχεια προγραμματισμένου προληπτικού ελέγχου στο πλαίσιο των διαδικασιών της εταιρείας μας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωναϊού covid-19, πραγματοποιήθηκαν στις 2 Δεκεμβρίου 2020, δειγματοληψίες σε 73 εργαζόμενους με τη μέθοδο rapid test.

Από αυτά προέκυψαν δυο εργαζόμενοι μας θετικοί στον κορωναϊό, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί σε υγειονομικό περιορισμό 14 ημερών. Παράλληλα, κατόπιν γνωστοποίησης των αποτελεσμάτων του ελέγχου στις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες, η εταιρεία μας προχωρά σε όλα τα απαραίτητα μέτρα περιορισμού της διασποράς του ιού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και συγκεκριμένα την εντατικοποίηση των υγειονομικών μέτρων, την υποστήριξη ιχνηλάτισης και διενέργειας επαναληπτικών δειγματοληψιών και εκτεταμένες απολυμάνσεις στις εγκαταστάσεις μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα το οποίο αποδεικνύεται από την έγκαιρη απομόνωση των κρουσμάτων η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας και η υπεύθυνη στάση της επιχείρησης μας απέναντι στη εθνική προσπάθεια ανάσχεσης της πανδημίας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr