Έκαψαν τις μηχανές αστυνομικού την ώρα της Ανάστασης – Μαρτυρία και εικόνες για το χτύπημα

patra1

Η εμπρηστική επίθεση στην Πάτρα σημειώθηκε την ώρα της Ανάστασης. Το φετινό Πάσχα βρήκε τον αστυνομικό να ψάχνει απαντήσεις για το μαφιόζικο χτύπημα…

Οι δράστες πίσω από την εμπρηστική επίθεση στην Πάτρα, επέλεξαν να χτυπήσουν την ώρα της Ανάστασης. Η γειτονιά δεν είχε κόσμο και πολύ γρήγορα έβαλαν φωτιά στις τρεις μηχανές που ήταν παρκαρισμένες. Μια γιαγιά ήταν η μόνη που είδε τις κινήσεις τους, μέσα από το σπίτι της και ήδη έχει μιλήσει. Όπως είπε οι νεαροί περιέλουσαν τα δίκυκλα με εύφλεκτο υγρό και έβαλαν φωτιά. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή, με τον αστυνομικό να βλέπει τις παρακάτω εικόνες, με το που επέστρεψε στο σπίτι από την εκκλησία.

patra3

Ηταν αποφασισμένοι να καταστρέψουν όλα τα μηχανάκια του αστυνομικού στην Πάτρα. Μία μηχανή μεγάλου κυβισμού και δύο μικρότερες. Τις είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του στην οδό Φρουρίου και φαίνεται πως είχε γίνει στόχος συγκεκριμένων ατόμων που γνώριζαν πως είναι αστυνομικός.

Επέλεξαν να χτυπήσουν ακριβώς την ώρα της Ανάστασης. Οι γείτονες έλειπαν στις εκκλησίες, μόνο μία ηλικιωμένη ακριβώς απέναντι είδε τι συνέβη και έζησε τον τρόμο. Ηταν εκείνη που ειδοποίησε την Πυροσβεστική μιας και μόνο εκείνη βρισκόταν στη γειτονιά την συγκεκριμένη στιγμή.

patra2

Οι δράστες όπως ανέφερε χρησιμοποίησαν μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό με το οποίο περιέλουσαν τα μηχανάκια και έβαλαν φωτιά. Από τις φλόγες καταστράφηκαν τα παντζούρια του σπιτιού, ενώ μαύρισε μέχρι και τοι μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, όπως φαίνεται στις εικόνες του flamis.gr.

Η Πυροσβεστική θεωρεί το χτύπημα στοχευμένο μόνο και μόνο επειδή ο κάτοχος των δικύκλων είναι αστυνομικός.