Ελεύθερος με περιοριστικό όρο ο 33χρονος που παρέσυρε και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στο Βόλο

7 Νοεμβρίου 2023, 4:34 μμ
Facebook
Twitter
Pinterest
Threads

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο 33χρονος που παρέσυρε με μηχανή και σκότωσε το 4 μηνών βρέφος στον Βόλο το περασμένο Σάββατο. (δείτε εδώ)

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή ο 33χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα υπηρεσίας όπου εξήγησε μόνο πως είδε ξαφνικά μπροστά του τον 54χρονο παππού του βρέφους και φρέναρε. Ωστόσο στην άσφαλτο στο σημείο του δυστυχήματος δεν βρέθηκαν σημάδια από τις ρόδες της μηχανής που θα καταδείκνυαν κάτι τέτοιο.

Μέχρι χθες, σύμφωνα με το skai.gr στις εισαγγελικές Αρχές του Βόλου δεν είχαν κατατεθεί τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στο οποίο είχε υποβληθεί ο 33χρονος, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα εκτός απροόπτου.

Την ίδια στιγμή οι γονείς του 4 μηνών βρέφος κήδεψαν το κοριτσάκι τους στο Διαδημοτικό Κοιμητήριο «Κούκος». Επειδή το κορίτσι ήταν αβάπτιστο, δεν έγινε κανονική κηδεία, αλλά διαβάστηκε ευχή πάνω από το μνήμα του. Το βρέφος κηδεύτηκε με τα δύο αγαπημένα του λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο, ενώ οι γονείς της έβαλαν στο τελευταίο της ταξίδι και μία λούτρινη καρδιά.

Δείτε τα τελευταία νέα από την Εύβοια στο eviathema.gr, Βόρεια Εύβοια, Νότια Εύβοια.