Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου: Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία για την Παρασκευή 13/11 – «Έκρηξης προσφορών στο Αλιβέρι»

Πραγματικά πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου άξια πολλών συγχαρητηρίων

Αλιβέρι Νέα Έκρηξη προσφορών Εμπορικός Σύλλογος

Τα μέτρα προστασίας από την πανδημία του Covid-19 έχουν φέρει τους πάντες αντιμέτωπους με μια δύσκολη πραγματικότητα. Οι επιχειρηματίες του Αλιβερίου αναγνωρίζοντας τα δύσκολα σημεία των καιρών και την ανάγκη του καταναλωτικού κοινού για μια μικρή απόδραση από την δύσκολη καθημερινότητα που ζούμε ορίζουν την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ως ημέρα «Έκρηξης προσφορών στο Αλιβέρι».

Χαλκίδα Ευβοίας: Διευθυντής Γυμνασίου με κορονοϊό – Κλειστό η Μονάδα αύριο Δευτέρα

Τα καταστήματα του Αλιβερίου θα έχουν πλήθος μεγάλων προσφορών και γευστικών κερασμάτων και θα σας περιμένουν για να επωφεληθείτε από τις μεγάλες εικοσιτετράωρες προσφορές τους! Mε τις αγορές που θα πραγματοποιήσετε εκείνη τη μέρα συμμετέχετε σε κλήρωση με πλούσια δώρα!
Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε το καφέ σας η να δειπνήσετε στο ενδιάμεσο της βόλτας σας στις τόσες ωραίες επιχειρήσεις καφέ και φαγητού που θα περιμένουν να υποδεχτούν εσάς και τους φίλους σας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που συνιστά ο ΕΟΔΥ.

Όλα τα καταστήματα του Αλιβερίου τηρούν με συνέπεια τα μέτρα προστασίας για το περιορισμό της διασποράς του Covid – 19. Κάντε και εσείς το ίδιο. Φορέστε τις μάσκες σας, τηρήστε τα μέτρα που προτείνει ο ΕΟΔΥ για τους κλειστούς χώρους και απολαύστε μια ξεχωριστή μέρα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ο εμπορικός κόσμος του Αλιβερίου μέσα από αυτή τη κίνηση επιδιώκει να ευχαριστήσει το καταναλωτικό κοινό για τη στήριξη του στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε. Ευχαριστήστε τους και εσείς με την παρουσία και την προτίμηση σας οι οποίες είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις τους.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στηρίζοντας τη τοπική οικονομία τονώνουμε την αγοραστική δύναμη η οποία ανακυκλώνεται μέσα στην ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα να στηρίζονται κατ’ επέκταση και οι υπόλοιποι επαγγελματίες του τόπου μας.

Εκτός αυτού συντελούμε καταλυτικά στη διατήρηση των ήδη υπαρχόντων θέσεων εργασίας αλλά και στη δημιουργία καινούργιων που θα δώσουν κίνητρο στους νέους μας να μείνουν στον τόπο τους ακόμη και να επιστρέψουν σε αυτόν.

Μονάχα ενωμένοι θα βγούμε από αυτή τη νέα κρίση που απειλεί εκτός από την υγεία και την ποιότητα ζωής όλων μας!

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Αλιβέρι! Σας περιμένουμε!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από Βόρεια Εύβοια και Νότια Εύβοια, την Χαλκίδα, τα Ψαχνά, την Κάρυστο, το Αλιβέρι, το Μαντούδι, την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Eviathema.gr